Kiemelt!

Eladó Ház, Győrújbarát 298.000.000 Ft

company_logo

298 000 000

Ft

686 636 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
434 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Győrújbarát panorámás hegyoldalában fekvő, minden igényt kielégítő családi házat kínálunk eladásra!
Egyedi szinteltolások, nagyvonalú életterek, sok fény, elegáns kialakítások, csend, nyugalom, a természet által körbeölelve, erdő közelében - Győrtől 10 percnyire!

Az ingatlan egy 2184 m2-es dupla telken 2009-ben épült, lakóterének alapterülete 240 m2, amerikai konyhás nappali +4 hálószobás, 3 fürdőszobás, 2 gardróbszobás, több teraszos, medencés családi ház.

A telken három épület került kialakításra. Az egyik maga a lakóház a másik egy garázs a tetején grill terasszal, plusz épült egy szaunaház is!

A lakóház épület utca szintjének helyiségei: 6 állásos garázs, előszoba, végig beépített tároló szekrényekkel és egy vendégszoba fürdőszobával. A garázs részben műgyanta, és részben kerámia burkolatú. Az előszoba kerámia, a vendégszoba pedig laminált parkettával burkolt. Ezen a szinten külön, az udvarról megközelíthető gépészeti helyiségben került beépítésre a a gázkazán, a pellettel fűthető kazán, plusz a meleg víz szolgáltatás puffertárolója.

Az épület első emeletén található egy légtérben a nappali-étkező-konyha, a szülői hálórész privát fürdőszobával és egy nagy méretű gardróbbal.
A konyha, étkező és a fürdőszoba kerámia burkolatú, a nappali, gardrób és a szülői háló laminált parkettásak.
A felső szinten 3 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és egy tetőterasz lett kialakítva jakuzzival.

A kertben a lakóház mellet épült fel 2012-ben a 107 m2-es garázs, felette fedett terasz került kialakításra ami kiválóan alkalmas kerti sütögetésre és pihenésre egyaránt.
A terasz fedese acel keretszerkezetu, felig lemezfedeses, a masik felnyeregteto pedig polikarbonat. Ide került kiépítésre a 10 KW napelem rendszer is.

A kert hátsó részében található harmadik épület, egy 50 m2-es finn szauna, szolárium, plusz pihenő helyiség, ami kiválóan alkalmas szülinapok, baráti és családi összejövetelek lebonyolítására egyaránt.
Az udvar kozépső reszen az 1,6 m melysegu, 5x10 méteres futheto, fedett medence található. A kertben három merülődézsa is a kikapcsolódást szolgálja.

Az építés során nagy hangsúlyt fektettek a minőségre, a fűtésrendszer és a a burkolatok is a legjobb anyagok felhasználásával kerültek beépítésre!

Fűtése és meleg víz ellátása gázkazánnal megoldott, a hőleadók radiátorok és padlófűtés vegyesen, plusz egy fa tüzelésű kandalló is kiépítésre került alternatívaként.

Ez az ingatlan nem csak egy családi otthon, hanem baráti összejövetelek, nyáresti partik, vagy romantikus borozások tökéletes helyszíne is lehet! Mindez meseszép környezetben!

Megtekintési szándék esetén hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141539789

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn