Eladó Ház, Győr 69.900.000 Ft

company_logo

69 900 000

Ft

832 143 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
84 m²

Leírás

Hivatkozási szám: 87
Bővíthető, fiatalos, igényes sorház kerttel, beállóval Győr-Ménfőcsanakon!

Győr-Ménfőcsanak kedvelt részén kínálom eladásra ezt az újszerű, kiváló elosztású, tehermentes 84 nm-es (+ 70 nm-rel bővíthető) sorházi téglalakást, 14 nm terasszal, 90 nm saját kerttel és zárt udvari beállóval! Ez az ingatlan egy zárt udvaron belül 5 sorházzal és egy 6 lakásos társasházzal együtt helyezkedik el.

A szigetelt ingatlan 2005-ben téglából, vasbetonfödémmel és cseréptetőfedéssel épült. Pár éve felújították, megújult a konyha: a vadonatúj U alakú konyhaszekrény, teljesen új gépekkel lett felszerelve. Egyedülálló módón indukciós főzőlap és gázfőzőlap is rendelkezésre áll. Lecserélték a gázkazánt új Saunier Duval kazánra, valamint új hűtő-fűtő klíma került a padlástérbe.
Az also szinten talalhato az amerikai konyha-étkező-nappali, kamra, eloszoba, hálószoba, vendégszoba, fürdőszoba és a saját használatú kert terasszal. A délkeleti fekvésű, otthonos nappali a családi élettér színhelye. A nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség Vinyl padlóval burkolt.
A tágas fürdőszobába masszázs zuhanyzó, fürdőszoba szekrény, mosógép, mosdó, törölközőszárító, bidé és a WC került.

Mivel a padlástér szigetelt, kerámia lappal burkolt, konyha sarokkal, hideg-meleg vízzel, WC bekötéssel, klímával ellátott, ezért a lakótér további 70 nm alapterülettel tovább bővíthető. Padlásfeljárón keresztül juthatunk fel a felso szintre, ahol jelenleg egy műhely, egy szoba és egy közlekedő található.

A lakás melegéről az alsó szinten kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadók lapradiátorok, az emeleten viszont hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre.
A rezsi alacsony.
A közös költség: 10.990 Ft.

A világos nappaliból jutunk a teraszra és a saját használatú kertbe, ami tökéletesen alkalmas kikapcsolódásra, családi és baráti összejövetek, grill-partyk megtartására. A kertben virágok, termő gyümölcsfák (cseresznye, füge, körte, laposbarack), valamint babérmeggy, aranyeső is található.
A kertben található egy tároló, mely rengeteg holmi, kerti szerszám tárolására alkalmas.

Az ingatlanhoz tartozik egy - a társasház elektromos kapuval zárt térkövezett udvarán található - gépkocsibeálló is, valamint a saját kertbe is be lehet állni egy autóval.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.

Győr-Ménfőcsanak mindig is az egyik legkedveltebb kertvárosi agglomerációja volt a városnak, és ez a vonzereje még ma is tart. A környék infrastruktúrája kiváló, innen bárhova könnyedén eljuthatunk. A közelben megtalálható orvosi rendelő, pékség, bolt, játszótér, így ajánlom fiataloknak, időseknek egyaránt, akik a csendes, nyugodt hétköznapokra vágynak.

Az ingatlan megvásárlásához díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínálunk. Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ménfőcsanaki sorházi lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!
Irányár: 69 900 000 Ft  
Érdeklődni:
E-mail:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133718952

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Bölcs-Fazekas Katalin

Bölcs-Fazekas. Katalin E.V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn