Eladó 119 nm-es Felújított Családi ház Mosonmagyaróvár

company_logo

230 000 000

Ft

1 932 773 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
119 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
808  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Mosonmagyaróvár egyik csendes utcájában kínálunk eladásra egy 119m2 lakóterületű, két generációs családi házat. A lakóterületen kívül az ingatlanhoz még két garázs ( 22m2 és 24m2 nagyságúak ), kazánház, a garázsok és a kazánház közti fedett, zárt közlekedő, mely tárolóhelyiségként is funkcionálhat tartozik, mindez 808m2 telken. A ház nagyobbik lakrésze a 2000-es évek elején épült, a kisebbik 2010 környékén, de a teljes belső befejezésére az utóbbi néhány évben került sor, így modern, fiatalos megjelenésű. Az elmúlt években a teljes épület korszerű hőszigetelést kapott, felújították a fűtésrendszert (a fűtést jelenleg gázkazán biztosítja, de rendelkezésre áll kémény vegyestüzelésű kazán bekötéséhez is), kialakítottak két különálló, elektromos kapukkal ellátott garázst (mindkét garázs rendelkezik egy-egy ajtóval az udvar irányába is, melyek a már említett közlekedőbe nyílnak, ahonnan a kazánház is megközelíthető). A telek modern megjelenésű, új utcafronti kerítést és kaput is kapott nemrégiben.
Mindkét lakrész külön bejárattal ellátott, a víz és villanyfogyasztás mérése lakásonként és garázsonként almérőkkel megoldott, a fűtés korrekt, elkülönített mérését a kisebbik lakrészben felszerelt hőmennyiség mérő hivatott biztosítani.
Előkészületek történtek mind a kaputelefon, mind a riasztó bekötésére.
A hátsó, nagyobbik lakóegységben egy nappali-konyha-étkező, két hálószoba, fürdő (a fürdőszoba átesett egy felújításon a közelmúltban ),WC kerültek kialakításra, valamint tartozik hozzá egy térkövezett terasz is.
Nagyon világos, jó elrendezésű lakás, mely akadálymentesített.
A kisebbik lakrész előszobából, kis konyha-nappaliból, fürdő, WC-ből illetve egy galériás megoldással kialakított hálószobából áll. Kiváló lakhatást biztosíthat akár együtt költöző nagyszülők, akár a szülőkkel még egy háztartásban élő felnőtt gyermek számára, de amennyiben a családban fiatal pár is van, első lakásként nagyszerű megoldás lehet a részükre. Amennyiben csupán egy család költözne gyermekével vagy gyermekeivel, a hátsó lakóegység nappalijából lehetőség van ajtót nyitni az első lakóegység előszobájába, ezáltal máris újra egy lakóegységgé válik a jelenleg két lakrészből álló ingatlan.
Az ingatlan ideális választás akár két generáció számára, akár lakhatási és üzleti célok kombinálására, hisz a kisebbik, utcafronthoz közelebb eső lakóegység kiválóan alkalmas akár irodai célokra, akár egy kisebb bolt létrehozására (az árukészlet raktározásához tökéletes megoldást jelenthet a két garázs).
Az ingatlan vételára 230 000 euró.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142695220

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn