Beledi 163 nm-es ház eladó

company_logo

59 900 000

Ft

367 485 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 18., 07:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
163 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
605  m2

Félszobák száma:
2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Rendkívüli lehetőség! Győr-Moson-Sopron Vármegyében, Beleden, csendes, nyugodt környezetben kínálok egy csodálatos kétszintes, kiváló állapotban lévő ingatlant, üzlethelyiséggel.
Beled városában eladó egy kiváló állapotú kétszintes családi ikerház egyik fele. Az ingatlan alapterülete 160 m2, a hozzátartozó telek nagysága 608 m2. Az épület az 1980-as években épült téglaház, tetején cseréppel. Az épület hőszigetelt faablakokkal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy 65 nm-es dupla építésű téglagarázs és egy garázs jellegű tároló helyiség. A ház előtti terület parkosított, az udvar térkövezett.
A lakás elrendezése ideális, két bejárattal rendelkezik. A földszinten található helyiségek: közlekedő, wc, nappali, étkező, konyha, éléskamra, két kazánház. Az ingatlan előtt egy nagy terasz helyezkedik el, az üzlethelyiség az utca felől és a lakásból is megközelíthető. Az első emeleten közlekedő, 3 szoba és egy fürdőszoba található. Télen a meleget egy nagy teljesítményű vegyestüzelésű kazán és egy gázkazán biztosítja.
A közelben megtalálható minden, ami a napi szükséglethez kell, boltok, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, bölcsőde, takarék, vasút és busz közlekedés.
Beled elhelyezkedését tekintve közel van az osztrák határhoz, Kapuvár, Csorna vonzáskörzetében található. Győr és Szombathely 35 perc alatt megközelíthető a 86-os gyorsforgalmi úton.
Az ingatlan ipari árammal rendelkezik: 380 V
Ha szeretne egy békés, csendes helyen élni egy rendezett, biztonságos településen a város zajától kellő távolságra, maximálisan ajánlom Önnek ezt az ingatlant. Kis családosoknak, fiatal pároknak, időseknek egyaránt kiváló választás lehet. Az ingatlanról készült alaprajz, illetve fénykép felvételek az OTP Ingatlanpont szellemi tulajdonát képezi. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147173255

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn