961 nm-es üzlethelyiség eladó Martonvásár #4543712

company_logo

489 000 000

Ft

508 845 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
961 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Udvarban

Leírás

Kivételes Befektetési Lehetőség! Eladó Üzleti Komplexum Vállalkozók számára, akiknek fontos, hogy a raktározási, bemutatási, munkavégzési és szálláslehetőségeik Egy Helyen kerüljenek összehangolásra!
Tökéletes választás azoknak a cégeknek, akik a Modern és Hatékony üzleti működést részesítik előnyben!
Az üzleti ingatlan 2008-ban épült, mára 2023-ra szinte teljesen befejezett (80-85% készültség) A földszinti és a tetőtéri egységek összesen 972 nm kényelmét kínálják.

A komplexum Főbb Jellemzői:
A telek területe 2257 négyzetméter. Az épület földszintjén elhelyezkedő raktárak, műhelyek és eladótér összesen 562 négyzetméteren terülnek el, amely Ideális tér a termékek raktározására és bemutatására, valamint a napi munkavégzés helyszínéül is szolgálhat.

Az emeleten további 199 négyzetméteren találhatóak a Luxus irodák, amelyek kiváló munkakörnyezetet biztosítanak a cég vezetői és munkatársai számára. Az épület tetőterében pedig 200 négyzetméteren helyezkednek el a Lakórészek, amelyek kényelmes szálláslehetőséget kínálnak a vállalkozás vezetőinek, a dolgozóknak, vagy akár a cég vendégeinek is.
Az Utcafronti helyszín büszkélkedhet akár 5-6 autó számára kialakított vendégparkolóval, míg a 2022-ben hozzáépített fedett gépkocsitároló további két autó számára biztosít helyet.

Az ingatlan Összközműves, méretei 109 méter hosszúságában és 19 méter szélességében húzódnak, beépíthetőségének (30%) 25%-át kihasználva. Az épület falazata 38-as Porotherm tégla, plusz 10 cm szigeteléssel létrehozva a Tartós és Környezetbarát otthont keresők számára.
A 200 literes puffertartállyal és 2 db gázcirkóval ellátott fűtést a hűtő és fűtő klímák minden helységben kiegészítik.

Ez az üzleti komplexum Rengeteg lehetőséget kínál a vállalkozások számára. Az épület funkcióit és fejlesztéseik kidolgozottsága a hatékony működést teszi lehetővé, belefoglalva a raktározást, a termékek bemutatását, az irodai munkát és a szálláslehetőséget is.
Ne hagyja ki ezt a Kivételes Befektetési Lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tudjon meg többet az eladó üzleti komplexumról!

Hivatkozási azonosító: M262493-4543712

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145577410

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn