Tágas, napfényes családi ház Szeged Tápé városrészében eladó

110 000 000

Ft

687 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
330  m2
Méret:
160 m²

Leírás

Szeged Tápé városrészében csendes utcában a Tanító tér mellett kiváló állapotú, különleges hangulatú és elrendezésű, tágas és napfényes családi ház garázzsal eladó.

A ház 2000-ben épült téglából, és részben fa, részben pedig műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A földszinten található a tágas nappali cserépkályhával, a minőségi alapanyagokkal felújított fürdőszoba és WC, illetve a gépesített konyha kilátással a Tanító térre. A ház félemeletén egy szoba, az emeleten pedig két hálószoba található, illetve WC és fürdőszoba hidromasszázs káddal. Parkolás az ingatlan saját garázsában, valamint az udvari beállóban lehetséges.

Az épület két nagyméretű terasszal is rendelkezik, mindkettő kiváló helyszíne lehet családi, baráti beszélgetéseknek, borozgatásoknak. A ház melegéről rendszeresen karbantartott, Baxi típusú cirkó kazán gondoskodik a földszinten padlófűtéssel, az emeleten pedig radiátorokkal, illetve egy vízteres cserépkályha is a fűtési rendszer részét képezi. Méretéhez képest a háznak alacsony a fűtési költsége (kb. havi 20 ezer Ft), köszönhetően a jó minőségű nyílászáróknak és a külső-belső szigetelésnek. Az épület riasztóval és légkondicionálóval felszerelt, a parkosított kertben öntözőrendszer és fúrt kút is található.

Az ingatlan nyugodt, madárcsicsergős kertvárosi környezetben helyezkedik el, per- és tehermentes. A környék infrastruktúrája kiváló: buszmegálló, bolt, iskola, gyógyszertár pár perc sétával elérhető. Autóval a belvárosba a Felső-Tisza-parton közlekedve 10 perc alatt el lehet jutni.

A ház kiváló választás lehet olyan családoknak, akik kertvárosi környezetben, mégis a városközponttól elérhető közelségben szeretnének letelepedni. Az ingatlan érdeklődés esetén időpont-egyeztetést követően megtekinthető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145189338

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn