Egyedi ajánlat!

Tulajdonostól kertes kétlakásos és garázsos társasház egyszerre eladó

158 800 000

Ft

696 491 Ft/m²

Cím:

Budapest; XXII. kerület; Baross Gábor-telep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 29., 13:07

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
228 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
E

Házszám:
10

Kert:
különálló

Kert mérete:
1084  m2

Félszobák száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Tulajdonostól kertes Társasház mindkét lakása garázsokkal most egyszerre megvásárolható!
Eladó a XXII. kerület Budatétény - Baross Gábor telepi részén, a Campona közelében, egy rendezett, kertvárosi környezetű mellékutcában, belső lépcsőházból nyíló, két külön bejáratú lakásból álló, nettó 228 m2-es, 4 és 3, összesen 7 szobás, téglaépítésű, szép lakóingatlan, 1084 m2-es parkosított és virágosított telken, a hozzá tartozó két külön gépkocsi tárolóval és melléképülettel.
Az épület az elmúlt években ütemezetten felújításra került, kifejezetten jó állapotú, kiváló beosztású, élhető terekkel. A tetőzet jó idő és esőálló képességű Lindab cserepes lemezre lett cserélve. Fűtéséről és meleg vízről korszerű, még garanciás, távvezérelt Vaillant (Vuw 346/5-5 típusú) kondenzációs kombi kazán gondoskodik radiátoros hő leadókkal, de a 4db Daikin márkájú, téli fűtésre is használható klíma is fűtési opciót jelent. Az épület szobái parkettásak, a többi helyiségben kerámia burkolatok vannak. Az épület biztonságáról riasztórendszer is gondoskodik. A beépített konyhabútorok és gépek, továbbá a fürdőszobák beépített bútorai a vételár részét képezik.
A társasház mindkét lakása a hozzá tartozó garázzsal és a közös tulajdonú részekkel, mivel természetesen külön helyrajzi számmal rendelkeznek, külön-külön is forgalomképesek, de most egyszerre megvásárolhatók.
Az emeleti lakás tulajdoni lap szerint 98m2-es, két nagy szobával (25 és 23m2) és két fél szobával, előszobával, étkezővel, konyhával, kamrával, fürdőszobával, külön WC-vel és tároló helyiséggel. A jól szigetelő műanyag nyílászárók alumínium redőnyösek, szúnyoghálóval, belső márvány könyöklőkkel. Az étkezőhöz 28m2.es, tágas parkosított kertre néző terasz csatlakozik, kitekerhető napárnyékolóval. Az utcafront felé további 6m2-es erkély is kapcsolódik a lakáshoz (árukat a vételár tartalmazza), amely így összesen 131m2 kizárólagos tulajdonú és használatú területet foglal magában. A lakáshoz tartozó gépkocsi tároló 21 m2-es,(a külön tulajdonú terület így 152m2), ára a vételárban, szerelőaknával, ipari árammal és motorizált távirányítós, szekcionált ajtóval ellátott. Ezen kívül a melléképület 6,6m2-es középső helyiségének kizárólagos, továbbá 8m2 közös használatú terület tartozik a lakáshoz, ezekkel 166 m2 a használható beépített terület. A lakáshoz tartozó kizárólagos használatú kert területe 351m2.
A földszinti lakás tulajdoni lap szerint 89m2-es, két nagy szobával (23 és 23m2) és egy fél szobával, előszobával, nagy étkezővel, konyhával, kamrával, fürdőszoba+WC-vel és 13m2 terasszal virágos kerttel körülvéve(ára a vételárban). Így a lakás együttesen nettó 102m2 kizárólagosan használható területű. A lakáshoz tartozó gépkocsi tároló 16 m2-es, szekcionált ajtóval (a külön tulajdonú terület így 118m2), ára benne van a vételárban. A közös tulajdonban levő földszinti 4m2 es tároló és a melléképületből még 8m2 használata a lakás kizárólagos használatába tartozik, ami együttesen 130m2 beépített terület használhatóságát eredményezi. A lakáshoz tartozó kizárólagos használatú kert területe 323m2
A gépkocsi kaputól a garázsokig hullámkő térburkolatú a terület. A melléképület ára benne van a vételárban. A két lakás együttes irányára most 158,8 millió forint (lakásonként számítva: emeleti lakás 82,8 mft, földszinti lakás 76 mft, mely csak a lakások együttes eladása esetén érvényes).
A parkosított jellegű, pázsitos, virágzó bokros- fás kert igazi kis oázis, kiépített automata öntözőrendszerrel. A kertet motoros, távirányítós kapun át lehet az utcáról gépkocsival megközelíteni. A személykapu kaputelefonról a lakásokból is nyitható. Az ingatlan per és tehermentes. Telefon: , Lipták János 1224 Budapest, IX.-u.10.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146892647

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn