Eladó Budafokon egy 200nm-es, 4+2 félszobás, 2 szintes családi ház

company_logo

172 000 000

Ft

860 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 23:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
200 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
893  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön

Leírás

Álomotthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Budafokon található 200nm-es, 4+2 félszobás tégla építésű családi házat. A telek mérete 893nm. A ház 1990-ben épült és 10cm-es szigetelést kapott. 2 szintes (alsószint és beépített tetőtér), 2 X 100nm alapterületű és külön bejáraton keresztül juthatunk fel a tetőtérbe. Budafok csendes, forgalommentes utcájában található. Állapota jó állapotú. A tetőszerkezete jó, a tető héjazata cserép. Nyílászárói fa nyílászárók, melyek jó állapotúak és jól szigetelnek. A villanyhálózat 2022 novemberében fel lett újítva és a bővítése megtörtént 3 X 25 A-re. Az alsó szinten található egy tágas nappali amelyről kilépve egy beépített télikert tárul elénk. Kellemes hangulatú, nagy üvegfelületei miatt rendkívűl világos. A télikerthez tartozik egy nagy méretű spájz. Az alsó szinten továbbá van egy hálószoba, egy dolgozószoba és egy élhető méretű konyha, amelyből szintén nyílik egy spájz, illetve egy fürdőszoba, egy wc, előszoba, külön helyiségben a gázgazán amely az otthon melegéről gondoskodik, illetve egy Bosch gázkazán amely a melegvízellátást biztosítja. A járólappal burkolt helyiségeknél padlófűtés van, a többi helyen radiátorok által leadott hővel történik a fűtés, illetve a dolgozó szobában elektromos norvég panelen keresztül. A szobák laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt. A beépített tetőtere tágas terekkel megépített. Az előszobából jutunk fel egy szép ízléses fa lépcsőn keresztül a tetőtérbe. A tetőtérben helyezkedik el egy világos konyha, amelyből a ház harmadik spájza nyílik, továbbá egy nagy méretű nappali, egy hálószoba, egy kisszoba és egy fürdőszoba, amely egy helyiségben található a wc-vel, illetve a közlekedő rész. A fűtés és a melegvíz ellátás szintén Bosch kombi gázkazán által biztosított. A hálószobában felhelyezett hűtő-fűtő klíma van. A nappali és a kisszoba laminált lappal, a hálószoba parkettával, az előszoba, a konyha+ spájz és a fürdőszoba járólappal, a közlekedő rész pedig PVC-vel burkolt. Az udvaron található egy tárolóként használt épület és két fedett gépkocsibeálló. A kertben örökzöldek és gyümölcsfák pompáznak. A kis kerti tó mellett pedig fedett kis helyiség van építve, ahova szívesen kiül az ember.
A ház adottságai miatt remek választás nagy családosoknak és olyanoknak, akik szívesen élnek egymással, de mégis külön kis birodalomban. A közelben minden megtalálható és a környéknek kitűnő az infrastruktúrája.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően megegyezés szerint költözhető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143581515

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Pataki Klára

ÁlomOtthon Ingatlan iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn