Tulajdonostól Eladó Házrész. Belvárosi Lakás Csere Opció Is Lehetséges

42 500 000

Ft

653 846 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
65 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Házszám:
60

Kert:
kertkapcsolatos

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Beépített konyha

Leírás

Eladó Házrész :Belvárosi lakás csere opció is érdekel!
XIX. Kerület, Zrínyi utca, 65 m-es, házrész, 2 szobás
Kispesten a Zrínyi utcában eladó egy 4 lakásos udvari házrészben egy 65 nm-es, 2 szobás, étkezős, világos, napfényes lakás. Az ingatlan teljes körűen felújított, ennek keretében új víz és csatorna bekötést és vezetékezést építettek ki benne, illetve új elektromos bekötést is kapott. A lakás fűtését gázkonvektor és fatüzelésű cserépkályha biztosítja, a melegvíz előállítását villanybojler szolgáltatja, mely éjszakai áramról működik. A fürdőszoba zuhanyzós kialakításúra tervezték; ugyanebben a helyiségben van a WC is. A nyílászárók hőszigetelő típusú, műanyag ablakok; melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. Az utca felőli ablakok a nagyobb biztonság érdekében vasráccsal védettek. A több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó felett újonnan készült akácfa elő-tető lett felszerelve. A falakat kívülről szigetelték minden oldalról, kőporozták, színezték. Az épület víz elleni védekezése megtörtént, a tűzfalnál vízelvezetés-szigetelés (fekete dréncső lett elhelyezve), ez azért véd a vizesedéstől, penészedéstől és a salétromosodástól. Az épület tetőzete agyagcserép fedésű, mely pár a tetőlécekkel együtt újra lett fedve. A kémény újraépített. A lakáshoz 20 nm-es pince tartozik. Az udvar osztatlan közös. Az udvarban kialakításra került egy saját hangulatos szalonna sütögető rész is. A tetőtér beépíthető. Az ingatlan tehermentes, akár hétvégén is megtekinthető.

Költségek
Közös költség egyáltalán nincs, ugyanis osztatlan közös tulajdonosi struktúra, (ügyvédi megosztás 2 éve készült) Mindössze víz, csatorna és elektromos díjat kell, mint rendszeres költséget kalkulálni, fenntartása kifejezetten gazdaságos.

Környezet
A lakás egy négylakásos udvarban található, csendes, célforgalmú mellékutcában. Az utcában térfigyelő kamera. Az Ötvenhatosok terén játszótér, műfüves focipálya.

Közlekedés
A közeli tömegközlekedési eszközökkel a 3-as metró 10-15 percen belül elérhető, ezek a 42-es villamos és a 68 jelzésű busszal. Gépkocsival az Üllői út, Gyömrői út vagy a gyorsforgalmi útról érhető el perceken belül.

Infrastruktúra
A városrészben gyalog 2-5 percre bölcsőde, óvoda, általános iskola. Szupermarketek tekintetében több közül is lehet választani a közelben SPAR, Lidl, Penny, távolabb Auchan, Tesco hipermarket.
Elhelyezkedés: 1195, Budapest, XIX. Kerület (Óváros), Zrínyi utca

Környezet: A lakás egy négylakásos udvarban található, csendes, célforgalmú mellékutcában. Infrastruktúra A városrészben gyalog 2-3 percre bölcsőde, óvoda, általános iskola. Kispest központja 10 percre található. Orvosi rendelő, piac, posta 1000 méteren belül. Szupermarketek tekintetében több közül is lehet választani a közelben SPAR, Lidl, Penny, távolabb Auchan, Tesco hipermarket. Az utcában térfigyelő kamera. Az Ötvenhatosok terén játszótér, műfüves focipálya.
Közlekedés: A közeli tömegközlekedési eszközökkel a 3-as metró 10-15 percen belül elérhető, ezek a 42-es villamos és a 68 jelzésű busszal. Gépkocsival az Üllői út, Gyömrői út vagy a gyorsforgalmi útról érhető el perceken belül.
Ár: 41,5 millió Ft
Ingatlanosok segítségét köszönjük Nem kérjük.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 120714250

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás