Nyugalom szigete a városi vérkeringésben

81 500 000

Ft

1 216 418 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 25., 13:23

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
D

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
67 m²

Leírás

(Nem kérjük ingatlanos segítségét!)

Újbudán, Kelenföld városrészben, csendes környezetben található Földszinti Lakás Eladó, közvetlenül a tulajdonostól. Az ingatlan egy kerítéssel elzárt, védett, 4 emeletes házakból álló lakópark egyik tömbjében található, mely 1991-ben épült. A lakás 67 m2-es hasznos alapterületű, melyhez egy 16,6 m2-es, járólap burkolatú terasz és egy 4 m2-es zárható, fedett tároló tartozik. Összes alapterület a terasszal és a tárolóval együtt: 87,61 m2.

A lakás 1/1-es magántulajdonban van, teljes mértékben Tehermentes, mely megkönnyíti és meggyorsítja az adásvételi folyamatokat.

Előnyös Tájolás: Aki szereti a napfényt és a nyugalmat, biztosan örömmel veszi majd birtokba ezt a lakást. Az ingatlan teljes mértékben égtájhelyes, a konyha északra néz, a két szoba pedig pontosan délre. Kora délelőttől egészen késő délutánig besüt a Nap.

Helyiségek: 1 előszoba, 1 közlekedő, 2 szoba, 1 konyha + étkező, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 WC. A fürdőszoba és a WC külön helyiségekben találhatóak. Mindkét szobából külön-külön nyílnak ajtók a terasz árnyékos részére (loggia), mely a ház síkján belül helyezkedik el. Emiatt a nyári meleg esetén is fenntartható egy szabad téri, de hűvösebb terület.

A lakótömb közepén napfényes, szintén kerítéssel védett Belső Udvar van, erre nyílnak a szobák ablakai és ebből került leválasztásra a saját tulajdonú terasz. A terasz előtt, a közös tulajdonú udvaron egy kb. 12 nm-es zöldsáv található, melyet egyénileg lehet betelepíteni növényekkel (jelenleg tuják vannak itt).

A lakás Összkomfortos, a Fűtés Sanipex rendszerű gáz (cirkó) rendszerrel megoldott, radiátor hőleadókkal. A használati meleg víz ellátását a fűtési rendszer szolgáltatja. A konyhában gáztűzhely és beépített villanysütő van.

A konyhából nyílik egy kb. 3 m2-es, polcrendszerrel felszerelt kamra.

Az ingatlan utoljára 1994-ben esett át teljes felújításon, ennek során került sor a konyha és az étkező közötti válaszfal elbontására is.

A lakásban jelenleg is működő, kiépített riasztórendszer van, a teraszon mozgásérzékelő, felvillanó lámpákkal.

Az ingatlan fizikai állapota jó, korának megfelelő, esztétikai állapota pedig koránál jobb, mert nagyon szépen megkímélte a tulajdonos.

A lakástulajdonosok számára 1 db ingyenes, kijelölt parkolóhely van fenntartva a zárt területen belül, mely a vételár részét képezi. A lakópark területén kívül a kerítés mellett lehet leparkolni a további járművekkel, itt is ingyenes a parkolás.

A lakópark közvetlen környezete kis forgalmú utcákból, esetenként zsákutcákból áll. A közelben kiépült Egér Út gyors kijutást biztosít a városból, benzinkút is van a közelben, azonban az ezzel járó zaj és légyszennyezési hatásokat szinte teljesen leszűri a zajvédő palánk.

A lakás Tömegközlekedési szempontból is nagyon előnyös helyen van, az alábbi járatok kb. 5, maximum 10 perces sétával elérhetőek:
- buszok: 7, 58, 114, 153, 214
- villamosok: 1, 17, 19, 41, 47, 49, 56
A közelben található a 4-Es Metró, a Kelenföldi pályaudvar és az Etele Pláza.

Az Infrastruktúra kiváló, Sétatávolságra találhatóak az alábbiak:
- bevásárlási lehetőségek (kisebb, nagyobb boltok, drogéria)
- közoktatási intézmények (többféle bölcsi, ovi, általános iskola)
- orvosi rendelő
- gyógyszertár
- színvonalas, pár éve épült játszóterek, parkok.
A Szent Imre Kórház autóval 5 percnyire van.

Az új tulajdonos kedves, befogadó lakóközösségre számíthat. A lakás alkalmas háziállat tartására. Fiataloknak előnyös lehet pl. az egyetemekre való gyors eljutás miatt. Kisgyerekes családoknak ideális helyszín, mert minden közel van és nyugodt, vidám a lakókörnyezet. Idősebbek számára is nagyon jó perspektíva, mivel a nyugalom szigeteként működik, mégis benne van a város vérkeringésében. A társasházban többen végeznek üzleti szolgáltatást, az ingatlan akár irodaként is használható, több, jó hangulatú tárgyaló kialakítható benne.

Hívjanak bizalommal, amennyiben komolyan érdekli Önöket az ingatlan.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147339586

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn