Lakás a Bikás park közelében

61 900 000

Ft

1 031 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 2., 10:03

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
60 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
44

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
15000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

A XI. kerület kedvelt részén, Bikás park közelében, a Halmi utca Bartók Béla út felőli végén tulajdonostól eladó tégla építésű, 3 szintes (alagsor, magasföldszint, 1. emelet), 10 lakásos (+5 üzlethelység/raktár) társasházban egy 1. emeleti, felújított, világos saroklakás. A lakás alapterülete a tulajdoni lapon 60 m2-es, de valóságban 61,5 m2.
Szerettünk itt lakni, de 3 gyermekkel már kinőttük.
A lakás elrendezése az alaprajzon látható: előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, 1 nagy méretű szoba. A lakás jelen elrendezésével tágas, világos. A belmagasság kb. 3,1 m. A lakás 10 éve teljes körűen fel lett újítva saját részre. A felújítás magába foglalta a nyílászárók cseréjét, a fűtési rendszer korszerűsítését, a víz-, szennyvíz-, villany- és gázvezetékek cseréjét. A villamos hálózat jellemzői: villanyóra lakáson kívül zárt szekrényben, 3 *16A, életvédelmi relé, rézvezetékek köpenycsőben. A fűtést és melegvizet Baxi Duo-Tec Compact kazán biztosítja, a kerámiaburkolatok alatt (előszoba, fürdőszoba, konyha) padlófűtés, a szobákban az ablakok alatt radiátorok vannak. Ezen kívül a fürdőszobában helyett kapott egy törölközőszárító radiátor is. A belső szoba ablakai keletre és északra, a nappali ablaka északra, a fürdő és a konyha ablakai pedig a lichthofra néznek. A konyhában nagyméretű beépített konyhabútor van Cata páraelszívóval, indukciós főzőlappal és elektromos sütővel. A Grohe beépített tartályos falra szerelt WC a kádas fürdőszobával egy helyiségben van. A kazán és a mosógép is a fürdőszobában kapott helyet.
A lakás az épület legfelső szintjén van, felette a padlás, alatta nagyrészt a Karinthy Színház díszletraktára található, így nem jelentett gondot, ha a gyerekek szaladgáltak a lakásban.
Lakóközösség jó, szomszédok csendesek.
A társasház padlástere osztatlan közös tulajdon, amelynek egy része szokásjog alapján az ingatlanhoz tartozik. A lakáshoz tartozik egy kb. 4m2-es saját, zárható pincerekesz (ezt mi nem használtuk).
A lakás saját mérőórákkal rendelkezik (Víz, villany, gáz). A közös költség 15.000,-Ft/hó, mely a következőket tartalmazza: szemétszállítás, lépcsőházi világítás, lépcsőházi takarítás, felújítási alap, közösképviseleti díj, társasházi biztosítás.
Parkolás a ház előtti közterületen lehetséges, a környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében parkolhatnak.
A környék infrastruktúrája kiváló, a 19,49 villamosok megállója 50m, a 7,114,213,214,153,58 buszok megállója 450 m. Az M4 Bikás parki megállója 800 m, Kelenföldi Pályaudvar 1 km. Autóva az M1,M7 autópálya gyorsan elérhető. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, számos játszótér, élelmiszerbolt, bevásárló központ (Etele Plaza, Allee), kávézók, cukrászdák, rendelők, kórház, gyógyszertár, piac is van. Kikapcsolódásra és sportolásra remek lehetőség a közeli Bikás park, de biciklivel a Kopaszi gát is könnyen elérhető.
Az ingatlan per- és tehermentes, 1/1-es tulajdoni hányadban van, jelenleg lakott, de rövid időn belül birtokba vehető.
Szívesen ajánlom saját, de akár befektetési célra is.
Előzetes telefonos egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.
Ingatlanosok segítségét egyelőre köszönjük, de nem kérjük.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146752132

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn