2 szobás csendes kislakás Újbuda Közpot környékén, zöldövezetben

59 000 000

Ft

1 843 750 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 17., 12:38

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
32 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
tetőtér

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
12a

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
9250  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Beépített konyha

Leírás

Nyomatékosan kérem a kedves ingatlanosokat, hogy legyenek szívesek átugrani a hirdetésemen és NE keressenek, mert semmilyen formában és semmiképp nem fogok velük együttműködni. Köszönöm!

Tulajdonostól eladó szép állapotú, nagyon jó elosztású, rendkívül csendes kis lakás a XI. kerület egyik legbájosabb madárcsicsergős környékén, Újbuda Központ közelében!

A lakás egy 2 emelet + tetőteres (van klíma :)) 8 lakásos társasház tetőterében helyezkedik el. Közvetlenül mellette található egy közös használatú nagy padlás, mely tárolásra kiválóan alkalmas. Falszomszédok nincsenek, az ablakok a belső kert felé néznek, így rendkívül csendes. A szomszédok kedvesek, csendesek, nincs kisgyerek, nincs bulizós fiatal, maximum ketten laknak egy lakásban, nincs pletykálkodás, szóval tényleg semmi nincsen ami megzavarná az ember nyugalmát. :)

10 éve esett át egy nagyobb felújításon, mikor is cserélve lett az összes villanyvezeték, nyílászárók, ekkor került le a jelenlegi laminált padló is és új konvektorokat is kapott. Majd 3 éve ismét fel lett újítva, ekkor a fürdőszoba teljesen megújult, illetve új konyhát kapott, Megtörtént a teljes vízvezeték cseréje, illetve a villanyvezetékek az újratervezés miatt ismét cserélve lettek ebben a két helységben.

Bár a lakás a maga 32 nm-ével kicsi, ám jó elrendezésének köszönhetően sokkal tágasabb érzést nyújt, mindennek meg van a maga helye. :) A bejárati ajtón belépve a 17 nm-es nappaliban találjuk magunkat, ahol ki lett alakítva egy kis előszoba rész, étkező rész, nappali rész. Itt helyezkedik el a konyha (210 cm széles falfülkében, így nem nyomja el a teret), innen nyílik az ablakos fürdőszoba és a 12,5 nm-es hálószoba, de ez látható az alaprajzon, melyet értékbecslő készített.

A lakást korábbi tulajdonosa külön költségen körbeszigeteltette, így annak ellenére hogy konvektoros, rezsije igen kedvező. Én télen 23-24 fokot tartok, s így jelenleg havi 7 700 Ft átalányban a gázszámlam. Villanybojler melegíti a vizet, a klímát igen sokat használom és itthonról dolgozom, a villanyszámla így 9 500 Ft havonta. Van vízóra, én átalányba fizetem ezt is, ez nekem jelenleg 2 875 Ft/hó. A közösköltség 9 250 Ft, ebben a lakáskassza havi díja is benne van. Vodafone és Telekom is elérhető a házban.

Ingatlanosok Tényleg NE Keressenek!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147134710

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn