Kispest Óváros részén 6 lakásos első emeleti társasházi lakás eladó

54 900 000

Ft

1 120 408 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

jún 12., 08:32

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
117

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
11564  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
megegyezés szerint

Méret:
49 m²

Leírás

Ingatlanközvetítők Segítségét Nem Kérjük

Feleségemmel eladásra kínáljuk 56 nettó, 49 hasznos négyzetméter alapterületű első emeleti társasházi, tágas amerikai konyhás lakásunkat a Vas Gereben utca zölddel és nagy fákkal tarkított részén, saját hátsó udvari parkolóhellyel mely kötelezően az ár részét képezi.

A háromszintes társasház (pince, földszint, első emelet) 2021-ben porotherm téglából épült minőségi alapanyagokból, korszerű nyílászárókkal és szigeteléssel, vasbeton födémmel. A lakások száma összesen 6, nyugodt és csendes lakóközösséggel. A társasházban a pince szinten megtalálható egy közös folyosó, közös mérőóra helyiség, privát tárolók és privát garázs melyekben nincs tulajdonrészünk így azokról igény szerint a többi tulajdonossal adott a lehetőség egyeztetni a későbbiekben.

A környék infrastruktúrája kiváló, soroksári bevásárlóközpont 10 perces táv autóval, az utca végén lévő M5 bevezetőnek köszönhetően perceken belül kijuthatunk a pályára de a Népliget sem több 10 percnél kis forgalom esetén. A közelben megtalálhatóak kisboltok, dohánybolt, Aldi, benzinkút, játszóterek, bölcsőde, óvoda és több iskola. Tömegközlekedéssel több busszal és villamossal is megközelíthető a város, az éjszakai buszjárat megállója is közel helyezkedik el az Üllői úton.

A délkeleti tájolású ingatlan egyedi és különálló víz, gáz és villany mérőórákkal rendelkezik. A fűtésről és a melegvízről gáz kombi cirkó gondoskodik. A fűtés típusa padlófűtés de egyaránt használható még hűtésre/fűtésre a dual split klímaberendezés is. Az ingatlan elektromos műanyag redőnyökkel, szúnyoghálóval, konyhai páraelszívóval és fürdőszobai szagelszívóval felszerelt. Az okos kaputelefon videójellel is rendelkezik. Az ár részét képezi a felsorolt gépészet, a beépített konyhabútor, valamint a képeken is látható nagyobb bútorok (gardrób, ruhás és cipősszekrények, nappalibútor, fürdőszobabútor). Minden egyéb megbeszélés kérdése. A lakásban a későbbiekben kiépíthető riasztórendszer melynek a kábelei és az érzékelők helyei már kialakításra kerültek. A padlófűtés jelenleg egy panelről vezérelhető viszont kialakítható a többkörös osztott vezérlés is amely lehetővé tenné a nappali és a hálószoba külön hőfokszabályozhatóságát. A lakáshoz tartozó udvari parkoló mellett adott egy nagyfeszültségű elektromos autótöltő is.

Bármi egyéb kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147858426

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn