Eladó Budapest XIX. társasházi 2+2 szobás szigetelt szuper lakás

52 000 000

Ft

764 706 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

jún 21., 21:36

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
A+

Házszám:
2-8

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
18000  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Riasztó

Panelprogram:
Részt vett

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
68 m²

Leírás

Eladó XIX. kerület Felső-Kispesten egy napos, nagyon jó beosztású szinteltolásos szigetelt, egyedi mérős 68 nm 2,5 szoba + gardróbszobás parkra néző társasházi jó állapotú A+ energia besorolású panellakás.
Az Űllői út közelsége miatt a közlekedés nagyon jó, több irányból elérhető M3 metró. Határ út felé 50-es villamossal, de 98-as, vagy 136-os busszal Kőbánya-Kispest M3 metró felé is csak 2 megálló a gyors eljutás, viszont a négyszintes társasház csendes, jó környezetben található, az utca folytatása már kertes házas övezet.
200 méteren belül üzletek, Spar, Lidl, orvosi rendelő, patika, pékség, étterem, cukrászdák, szolgáltatók, de kispesti piac is csak 2 villamos megálló.
Kisgyerekeseknek is kiváló lokáció, óvodák, bölcsöde, iskola, uszoda, gyönyörűen felújitott játszótér, parkok, kosárlabdapálya a közelben, nyáron pedig nincs messze a közkedvelt vizesjátszótér ami jó móka lehet a gyerekeknek.
A lakás gyönyörű világos, a franciaerkélyes nappali szoba a csendes, fákkal teli zöld parkra néz, ide a délutáni nap süt, a másik 2 szoba pedig a reggeli nap fényétől hangulatos, de ha nem szeretne reggel erre ébredni az összes jó minőségű műanyag ablak redőnyös, szoba és konyha ablakokon pedig szúnyogháló is van.
A lakás elrendezése nagyon jó, sok lehetőséget rejt magában, ez egy igazán kellemes, élhető panellakás.
A nappali és gardróbszoba összenyitása miatt hatalmas, tágas, világos tér lett, így a lakás körbejárható, de igény szerint a szobák bármikor újra kettéválaszthatóak.
A nagyméretű konyhában letud ülni a család az étkezésekhez, és a polcos spejzben sok minden tárolható.
Szobák laminált parkettásak, a többi helyiség burkolata járólapos. Fűtés távfűtés, de egyedi mérőórás, szabályozható, mivel a ház néhány éve 16 cm szigetelést kapott, ezért télen mindig kellemes meleg van, nyáron pedig a hűtő-fűtő klímát szinte be sem kell kapcsolni, mert nem melegszik át a lakás.
Egyedi mérős vízórák biztosítják a költséghatékonyságot, a gáz pedig átalánydíjas. Kiépített optikai kábel biztosítja a gyors és megbízható internetet amennyiben otthonról dolgozik valaki, és vonalas telefon is van.
A házban szintenként egy lakás van előtérrel, így nincs közvetlen szomszéd, bár a lakóközösség nagyon jó, mindenki hosszú évek óta itt lakik, a lépcsőház rendezett. A lakás a negyedik emeleten van, de nem a legfelső lakás.
Az alagsorban babakocsitároló és pincék találhatóak. A lakáshoz tartozó saját zárható, rácsos pincetároló részben biciklik, babakocsi is befér, igy mivel lift nincs itt megoldható a tárolásuk, és a könnyű kijutás az utcára a hátsó bejáraton a parkoló felé, ahol mindig van hely és természetesen ingyenes a parkolás.
Közös költség 18.000 Ft/ hó, amely tartalmazza a szemétdíjat, a biztosítást, lépcsőház takarítást, a társasházkezelőség és gondnok díját, és a ház tartalékot képez felújítási vagy hibaelhárítási munkákra.
Lakás ir.ára: 52 Mft
Jöjjön el és nézze meg, győzödjön meg saját szemével arról, hogy egy panel is lehet élhető, kellemes lakás.
Érdeklődni lehet 10.00 -20.00 óra között telefonszámon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148592939

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn