Hangulatos, két önálló lakásként is lakható, 91 nm-es, 4 szobás lakás

89 900 000

Ft

987 912 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
91 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Házszám:
77

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Batthyány tér szomszédságában, két önálló lakásként is lakható, 91 nm-es, 4 szobás, két irányba tájolt, berendezett és gépesített 1. emeleti, utcára néző lakás eladó!

Budai belváros egyik legexkluzívabb és legjobban frekventált környékén, az 1. kerületben a Batthyány tér szomszédságában, a Parlamenttel szemben, a Fő utcát és az Iskola utcát összekötő alacsonyforgalmú és egyirányú Markovits Iván utcában, pár perc sétára a Margit hídtól, a Margit szigettől, a Lánc-hídtól, a Széll Kálmán tértől, a Batthyány téri 2- es metró vonalától, vásárcsarnokkal szemben, kiváló infrastruktúrájú patinás környéken, a 20-as évek végén épült folyamatosan karbantartott, hangulatos 20 lakásos társasházban eladó, az 1. emeleten elhelyezkedő, az utcafront és a félig nyitott belső udvar irányába is tájolt, 91 nm-es lakóterülettel + udvari függő folyosó erkéllyel + saját tárolóval rendelkező, 1 nappali + 3 hálószobás, napfényes, rendkívül hangulatos, kitűnő beosztású, olcsó rezsijű, két irányba tájolt, normál állapotú, két teljesen önálló lakásként is funkcionálni tudó, gáz-cirkófűtéses, azonnal költözhető, tehermentes nagypolgári lakás.

A társasház 1928-ban épült, közepes állapotú, folyamatosan karbantartott, 20 lakásos, liftes társasház, amely anyagilag rendezett körülményekkel és remek összetartó lakóközösséggel rendelkezik. A lift felújítása jelenleg folyamatban van. Az épület sarokház, bejárata a Fő utca felől van.

A lakás a teljes az első emeleten helyezkedik el. Ablakai a Markovits Iván utca és a félig nyitott belső udvar irányába tájoltak.
A függőfolyosón az utolsó lakás, így nincs előtte eljárkálás, illetve a folyosó ezen szakasza a lakáshoz tartozó erkélyként tud funkcionálni.
Kiváló elosztásának köszönhetően, akár két önálló, egy kb 65 nm-es 2 szobás és egy kb 26 nm-es másfél szobás teljesen különálló lakásként is funkcionáló, két generáció szeparált együttélésének lehetőségét is magában hordozó polgári lakás. A lakás teljes körű felújítása 2001-ben történt. Az összes nyílászáró és a bejárati ajtó cseréje 2021-ben lett elvégezve. Fűtéséről régi típusú C20-as gáz-cirkó kazán gondoskodik, ami nem mai darab, de remekül teszi a dolgát.
Állapota lakható, azonnal költözhető, és tehermentes. A vételár igény szerint magában foglalja a teljes berendezést is.

Nagy ablakos napfényes parkettás csendes szobák, hangulatos belső udvari erkély, berendezett és gépesített külön helyiségben elhelyezkedő konyha + spájz, két zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, két konyha, teljes berendezés, magas hő és hangszigetelésű műanyag nyílászárók, biztonsági ajtó, biztonsági rács, gáz-cirkó fűtés, fa beltéri ajtók, lakáshoz tartozó tároló, két külön lakásként is lakható kialakítás, kitűnő beosztás és további bővítési és alakíthatósági lehetőségek, egyedi és különleges adottságok, hangulatos patinás belbudai környezet, alacsony rezsi költségek és nagyon jó ár-érték arány jellemzi. Ablakából évszaktól függően kilátás nyílik a Parlamentre és a Duna-partra.

Előnyös központi elhelyezkedése, a pesti belváros közelsége, a környék színvonala, fejlesztései és nagy volumenű beruházásai okán, valamint az ingatlan előnyös adottságainak, különleges egyedi mivoltának és nagyon jó ár-érték arányának köszönhetően befektetésnek is ajánlható.
Vagy akár külön külön is kiadható akár rövid, vagy hosszútávú kiadásra. Kiválóan alkalmas magánlakásnak, rendelőnek vagy akár irodának.

Irányár: 89.9 M.Ft
Kérném, Hogy Ingatlanosok NE Keressenek!!! Köszönöm :)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145719888

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn