Fantasztikus exkluzív 72 nm-es (totál: 105nm), 4 szobás ékszerdoboz a

company_logo

174 900 000

Ft

2 429 167 Ft/m²

Cím:

Budapest; IX. kerület; Belső Ferencváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
72 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
magasföldszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
10440  Ft/hó

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Egy kiváló lehetőségű ingatlant ajánlok Belső-Ferencváros szívében, Budapest IX. kerületében, a Lónyay utcában.
A lakás teljeskörűen felújított és átalakított; a jelenlegi tulajdonosok a legmodernebb műszaki eszközökkel, led világítással, kiváló minőségű burkolatokkal és bútorokkal szerelték fel, és egy elképesztően hangulatos, kényelmes és otthonos oázist hoztak létre az egykor ódon hangulatú lakásból.

A tulajdoni lap szerint a lakás alapterülete 72 nm, de mind a 4 külön nyíló szobában kialakított galériák révén a teljes hasznos alapterület 105 nm. Ezáltal rendkívül tágas és komfortos otthon vár az új tulajdonosra. A nagy ablakok mind műanyag nyílászáróval rendelkeznek és a belső udvarra néznek, így végtelenül csendes és nyugodt atmoszférában élhetünk. A földszinti elhelyezkedése ellenére a lakás igen világos.
A lakásban összesen négy vizesblokk található, melyekben két zuhanyzó, két wc, egy bide és öt mosdó szolgálja az itt élők kényelmét és praktikumát.
A lakás közepén egy nagy konyhás étkező lett kialakítva, hogy az ott lakók összegyűlhessenek egy jó ebédre vagy kellemes társalgásra.

Az ingatlanhoz egy kb. 14 nm alapterületű, felújított hidegburkolatú belsőudvar tartozik, ami kizárólag a lakásból nyílik, és ideális helyszín lehet pihenésre és kikapcsolódásra.

A lakás modern kialakításának és energiahatékonyságának köszönhetően a rezsi költségei alacsonyak. A kellemes hőmérsékletről gáz cirkó fűtéssel és az egész lakást melegítő padlófűtéssel gondoskodtak. A gázfogyasztásról számla igazolja, hogy átlagosan havonta csak kb. 98 köbméter gáz fogy el 22,5 Celsius fok mellett, ami rendkívül takarékosnak számít a 345 légköbméteres lakáson belül.

A közlekedés kiváló, mivel mind a 2-es, mind a 4-es villamos megállója csak kb. 150 méterre van a lakástól. Emellett a környéken számos oktatási intézmény, óvoda, üzletek és bevásárlóközpontok találhatók, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető.

Az ingatlan az egyetemek, a belváros és a Duna-part közelsége miatt folyamatosan kiadható. Az Airbnb a társasházban engedélyezett, így azoknak, akik rövid távú kiadással szeretnének foglalkozni, ideális lehetőséget kínál.
Nagycsaládosoknak is fantasztikus lehetőség, ugyanis a konyha melletti kisszoba fala gipszkarton, így könnyedén eltávolítható, ezáltal egy hatalmas nappali-konyha-étkező is könnyedén kialakítható, ami mellett marad még 3 galériás hálószoba.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne vagy szeretné élőben is látni ezt a különleges lakást, kérem hívjon bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140716494

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn