Eladó vendéglátó egység, Budapest, 7. kerület Erzsébetváros ( 257_gyf

company_logo

70 000 000

Ft

209 581 Ft/m²

Cím:

Budapest; VIII. kerület; Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
334 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Leírás

TELJESEN FELSZERELT GYÖNYÖRŰ ÉTTEREM, CÉGGEL, ENGEDÉLLYEL EGYÜTT ELADÓ!

VII. kerület, Rákóczi úton ELADÓ az alábbi, akár holnap indítható, teljesen felszerelt, berendezett étterem bérleti joga, fantasztikusan jó kondíciókkal, a hozzá tartozó céggel és engedélyekkel együtt!
Ezt muszáj lesz látnia, mert leírni minden részletét nem is lehet!
A 167 nm-es földszinti rész jelentős részét a 60 főt egyszerre befogadó svédasztalos vendégtér foglalja el. De természetesen itt van a mindennel felszerelt konyha (2 db 6-os főzőlap, 1 méteres rostlap, 6 tálcás sütő, sokkoló, 3 fritőz, stb.) és a hozzá tartozó rengeteg kiszolgáló helység: a hús- és zöldség feldolgozók, 2 hűtőkamra, bárpult, melegen tartók, tálalók, stb
Az utca felé egy külön egységből, külön pénztárgéppel folyamatosan tudja kiszolgálni a gyorsabb megoldást választókat. Itt készül a grillcsirke, melegszendvics, hamburger, hot-dog, gofri, fagylalt, jégkása és megannyi gyors finomság.
Az emeleten további 167 nm-en gyarapodhat a vállalkozása. Itt egy nagyon exkluzív, újabb 60 főt befogadó gyönyörű vendégtér van kialakítva csodálatos, csupa egyedi berendezési tárggyal. Nem lehet körülírni, de a képek talán magukért beszélnek, mégis a legjobb az lenne, ha saját szemével látná! Itt fent vannak még a raktárak, iroda, szerverszoba, öltözők, mosdók, zuhanyzók is.
Az ingatlanhoz tartozik még egy több mint 200 nm-es pince, ahol a cirkó kapott helyet és persze von sok-sok hely a raktározásra. A hőmérséklet egyébként nem csak gázzal, hanem a minden helyiséget hűtő-fűtő modern klímákkal is szabályozható. És ami nagyon fontos, hogy teljes üzemben, téli időben sem nagyobb a villanyszámla 200 ezer Ft-nál. Pedig megy a fűtés, a konyha, a hűtőkamrák, a tucatnyi gép. Hála a jelenlegi tulajdonos mindenre kiterjedő figyelmének, minden berendezés a lehető legmodernebb.
És ha már a számoknál tartunk, a bérleti díj, közös költséggel, szemétszállítási díjjal és áfával együtt is csak 410 ezer Ft/hó! De még nincs vége a jó híreknek! Mivel a helyiség felújítására a jelenlegi tulajdonosa több, mint 60 millió Ft-ot költött, ennek egy része (kb. 20 millió Ft) lelakható, vagyis az említett bérleti díjból levonható részletenként az önkormányzattal történő megegyezés alapján.
Talán még említést érdemel a biztonság, amit elöl dupla bejárat, hátul rács, kiépített riasztó, 16 db otthonról is felügyelhető kamera is erősít.
Az étterem elhelyezkedése kiváló, hisz a forgalmas Rákóczi úton található, közel a Keleti pályaudvarhoz és a Blaha Lujza térhez. Autóval érkező vendégeinek sem kell az utcákon bolyongva parkolót keresniük, mindössze 200 méternyire őrzött parkolót is találnak.
Új éttermében egyszerre ki tudja szolgálni a vendéget, aki csak az utcán, gyorsan szeretne harapni valamit, vagy aki betér családjával egy finom svédasztalos ebédre/vacsorára, sőt ezzel egy időben egy nagyobb rendezvényt is le tud bonyolítani az exkluzív emeleti térben.

Ahogy látja, most egy tényleg különleges lehetőséget tud pillanatok alat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144967372

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn