Eladó lakás Zuglóban

55 000 000

Ft

1 309 524 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
42 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
4+

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Energiatanúsítvány:
A

Házszám:
133

Kert:
közös

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Akadálymentesített, Beépített konyha

Leírás

Zugló csendes, zöldövezeti részén eladó egy 2012-es építésű 41,99 m2-es jó állapotú 2. emeleti téglaépítésű lakás, 5,3 m2-es erkéllyel. Az erkély és a hálószoba egy csendes belső udvarra néz. A lakás 2 szobás, amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A lakás DK-i fekvésű, így az erkélyt a délelőtt folyamán süti a nap. A konyhabútor a beépített sütővel és a felső tükrös fürdőszobaszekrény a vételár részét képezi. Az összecsukható Ravak kádparaván 1 éves, amely igény szerint maradhat. A lakás okosklímával távolról vezérelhető, amely jelenleg garanciális.

Saját kazánokkal rendelkezik a ház, azaz a lakás házközponti fűtésű, egyedi mérőórával felszerelt. A kazánok szolgáltatják a melegvizet is a házban. A ház építésekor A kategóriás energetikai minősítést kapott. A lakás fűtési költsége az utolsó évben 3200 Ft volt havonta. A közös költség tartalmazza, a portaszolgálati díjat, közös területek takarítását, a szemétszállítási díjat, 24 órás műszaki ügyeletet a házban, a kert rendben tartását és a házfelújítási alapot, amely 24 500 Ft havonta. A házban lift van.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló közlekedést tesz lehetővé a belvárosba. Gyalog 5 perccel elérhető a buszmegálló, ahol a 7-es, illetve 8E-es busszal gyorsan a belvárosban lehetünk. A Blaha Lujza térre busszal az utazási idő 20 perc. Rákos-patak 15 perces sétával, a Bosnyák téri piac tömegközlekedéssel 5 perc alatt megközelíthető.

A lakáshoz tartozik egy 21 m2-es teremgarázs beállóhely, amely külön, illetve a lakással együtt is megvásárolható. A garázsban kényelmesen elfér egy autó, egy nagymotor és egy robogó. A beállóhely a garázskapuból egyenesen megközelíthető. A garázskapuk telefonos távnyitással működnek. A garázs közös költsége 4400 Ft havonta, amely tartalmazza a garázs takarítását, az energiaszolgáltatást, illetve a javítási munkákat. A teremgarázs ára 12 000 000 Ft.

A lakás saját lakásnak, vagy befektetésnek is kiváló választás. A házban portaszolgálat működik, a ház és a garázs kamerával felszerelt.
Ingatlan eladással kapcsolatban tapasztalattal rendelkezünk, ezért ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük!
Az alábbi telefonszámon kereshetnek a lakással kapcsolatban:
Kovács Andrea:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146244024

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn