XVIII. Kerület, Sólyom utca, 102 m2-es, házrész, 3 szobás, jó állapotú

company_logo

54 900 000

Ft

538 235 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 17:12
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
102 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
833  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Házrész
Budapest, XVIII. Kerület (Gloriett telep) Sólyom utca
3 szoba, 102 m2-es

102 m2-es, 3 szobás lakás eladó a XVIII. Kerület, Sólyom utcában

A lakás
Mérete nettó 102 m2, ami megengedi, hogy minden helyiség kényelmes, tágas, szellős lehessen. Szobakiosztás tekintetében: három szoba (27,8 m2, 21,3 m2, 19.6 m2), előszoba, közlekedő, tágas étkezős konyha (14,5 m2), kamra, fürdőszoba és külön WC. A szobák különnyílóak, mindegyik a központi szerepet játszó étkezős konyhából nyílik. A legnagyobb szobából nyílik a hatalmas, 19 m2-es terasz. A lakás szerkezetkész állapotú, beszerelt külső nyílászárókkal (fa kivitelő, hőszigetelő típusú ablakok és teraszajtó), modern elektromos hálózattal, de elektromos betáplálás jelenleg nincs, azonban könnyedén kialakítható, mert elő van készítve a folyamat. Csak a főmérőt kell felszereltetni. A fűtésrendszert gázcirkósra tervezték, azonban ez már nem került kialakításra. A padlóba be lettek vésve a fűtés csővezetékeinek nyomvonalát, egészen a radiátorok helyéig. A belső válaszfalak készen állnak, a belső nyílászárók nem lettek beszerelve. A konyhában és a többi vizes helyiségben a kiállások megvannak.

A házrész egy háromlakásos épület része, amely használati megosztási szerződés szerint használható. A három lakás között nincs átjárás, mindegyik egy-egy emeleten helyezkedik el, önálló, lépcsőházból nyíló bejáratokkal rendelkeznek.

Mindhárom lakás külön elektromos betáplálással rendelkezik, főmérőkről mérhető fogyasztással.

A kert
A közös használatú telek mérete 833 m2, melléképület nincs, csupán az ötszintes (pince, földszint, emelet, tetőtér, padlástér) körbejárható, azaz szabadon álló főépület található rajta. A telekre kényelmesen be lehet hajtani, akár teherautóval is, legalább négy gépjárművel lehet parkolni a ház mellett úgy, hogy a kertből még hatalmas, legalább 300 m2-es terület marad szabadon, amelyen akár egy nagyobb családi rendezvényt is meg le lehet bonyolítani, vagy további parkolóhelyeket is ki lehet alakítani. A telek két utcafronti kerítését sűrű és magas (6-7 m) fenyő sövény határolja, teljesen eltakarva a kertet a kíváncsi szemek elől. A kertben dús, ápolt növényzet található.

Az épület
A 40 cm-es, emelt lábazatú épület 1994-ben érte el jelenlegi formáját. A nettó 90 m2-es alsó (földszinti) szint 1962-ben épült, így a most eladó lakás 1994-ben épült.
A ház alatt egy 20 m2-es, egy légterű, teljesen száraz pince húzódik. Ennek bejárata a lépcsőház felől nyílik.

Költségek:
Közös költség nincs, csak a fenntartási költségek jelenthetnek kiadást, de erről nincsenek még adatok, mert nem volt használva még a lakás.

Infrastruktúra
Az ingatlan a Gloriett-telep városrészben található, ahonnan könnyedén elérhető az M3-as metró, ugyanis több buszjárat is közvetlenül a Kőbánya-Kispest metróvégállomáshoz visz, sűrű indulási időpontokkal. A közelben Aldi, Lidl, Penny, a Lőrinci és az M5 Soroksári Market Central. A kerületben bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák széles választéka található.
Internet szolgáltatást a Magyar Telekom és a DIGI biztosít ezen a környéken.

Környezet:
A ház közvetlen szomszédságában lévő Péterhalmi erdő nem csak kirándulásra alkalmas, de túraútvonalaival a sportolásra is tág teret nyújt. Ezen a területen számos kikapcsolódásra, illetve szórakozásra van lehetőség. Bizonyára Ön is tudja, hogy milyen különleges hatást gyakorol az emberre, az egészségre, ha egy erdő mellett lakik. Az erdő nemcsak friss oxigént termel, hanem élő klímaszabályzó rendszer is egyben, ami a külső környezetnél nyáron hűvösebb, télen melegebb levegőt raktároz; felfogja a szélrohamokat és a hófúvásokat is. Nem csak mókusoknak, sünöknek és számos erdei élőlénynek ad életteret, de kulturális és esztétikai hatása is egyedülálló.

A ház elhelyezkedése közlekedés szempontjából is ideális. Könnyedén csatlakozhatunk a főváros közlekedési "vérkeringésébe". Több útvonal is gyorsan elérhető, mint pl. az Üllői út, vagy a Nagykőrösi út.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137577372

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás