Eladó ház, Budapest 18. ker.

company_logo

99 000 000

Ft

860 870 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Szintek száma:
1

Kert mérete:
523  m2
Méret:
115 m²

Leírás

18. kerület, Bókay telep részén, nagyszerű adottságokkal rendelkező, két generáció számára is alkalmas, szép állapotú ikerházfél.

Ez az ingatlan két különálló házból áll, sok-sok kényelmi extrával rendelkezik, melyek különlegessé teszik: több mint 500 m2 telekterület, kerti sütögető, halastó, nagyméretű fedett terasz, öntözőrendszer, elektromos kapu, riasztó, kandalló.

A nagyobb lakrész a család fő otthona, 80 négyzetméteres területtel büszkélkedik, és szép állapotban van, így nem kell aggódnia a felújítások miatt. Az ingatlan tágas és világos, tökéletes otthont nyújtva az egész családnak. A modern konyha és étkező kellemes helyet biztosít a közös étkezésekhez, míg a nappali kiválóan alkalmas a pihenésre és szórakozásra. A házban található riasztórendszer és elektromos kapu biztonságot és kényelmet nyújt. Az öntözőrendszer gondoskodik a kert virágainak és növényeinek megfelelő öntözéséről.

A kis ház 25 négyzetméteren helyezkedik el, ideális vendég- vagy szülői házként. Ebben az aprócska otthonban is megtalálható minden, amire szükség lehet. Egy kis konyha, fürdőszoba és hálószoba gondoskodik az egyszerű, de kényelmes életről. A fürdőben Hajdú márkájú, okosbojler adja a meleg víz ellátást, a megfelelő hőmérsékletről pedig egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik, a konvektor mellett.

A kert egy valóságos paradicsom, ahol található egy gyönyörű kerti tó, amely nyugodt és pihentető környezetet teremt. A fedett terasz ideális a kerti összejövetelekhez és grillezésekhez, és teret ad a család számára, hogy élvezze a szabadban töltött időt. Egy nagy méretű tároló is rendelkezésre áll, hogy az eszközöket és egyéb holmikat rendezetten tudjuk tárolni. Az elektromos kapu és a felszíni autóbeálló kényelmet nyújt az autók számára.

Keressen bizalommal, ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!





Referencia szám: HZ092458

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144712596

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn