Eladó ház, Budapest 17. ker.

company_logo

135 000 000

Ft

551 020 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 21:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
720  m2

Méret:
245 m²

Leírás

Kiemelt ajánlat kizárólag nálunk!
Rákoskerten, a XVII. kerület legszebb panorámás részén eladó egy tehermentes, 1993-ban épült, jó állapotú, három szintes, 245 m2-es, nappali + négy hálószobás, körbejárható családi ház riasztó rendszerrel 720 m2-es telken.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott és részlegesen felújított. Belül a burkolatok többsége, a beltéri ajtók és 2022-ben a régi gázkazánt Vaillant kondenzációs gázkazánra cserélve (kémény bélelve), az elektromos hálózat korszerűsített és 8 cm-es dryvit szigetelés került a külső falakra, így a ház fűtése a kedvezményes érték alatt maradt az elmúlt télen. A meleg vizet Hajdú villanybojler szolgáltatja, ami még 2021-ben cserélte le a régi gázbojlert. A ház nagyon világos, a nagy termo ablakok jóvoltából, kelet-nyugati fekvésű, körbejárja a nap  ez kellemes érzetet biztosít főleg a tágas tereknek köszönhetően.

A lakótér a magasföldszinttel kezdődik, ahol található egy kamra, tágas konyha-étkező, vele egy légtérben nagy nappali kandallóval, valamint a hátsó kert felé egy irodának használt félszobával és mellette egy gardróbbal. Ezen a szinten van egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.
Nappaliban található egy fatüzeléses kandalló, ami a fűtési szezon elején és végén kellemes hőmérsékletről gondoskodhat a felső szinten is.
A megemelt tetőtérben találunk három szobát és egy összekötő félszobát, valamint egy nagy fürdőszobát dupla mosdóval, sarokkáddal, WC-vel és bidével.

Teljes egészében pince van ház alatt. Pinceszinten van egy tágas garázs, billenő Hörmann garázsajtóval. További helyiségek: tárolók, mosókonyha, kazánház, valamint az új tulajdonosnak lehetősége van a tervezett relaxációs terület befejezésére. Itt található egy pihenést, felfrissülést szolgáló terület szaunával, épített zuhannyal, külön WC-vel, illetve kialakításra került a helye egy jakuzzinak és annak gépészetére is biztosított a hely, valamint az egész rész pára elszívásának gépészeti megoldására is.

Gondozott, zöld kert veszi körbe a házat, amely minden oldalról csendes, intim, zöld zugot biztosít a ház lakóinak. A kertet öntöző rendszerrel, fúrt kútról, illetve a tetőről összegyűjtött esővízzel lehet öntözni, az utcafronti bejárat elektromos úszókapuval biztosított.
Megközelítése jó, egy buszjárattal az Örs vezér tere elérhető, közel van a maglódi Auchan, Decathlon és Bauhaus autóval és tömegközlekedéssel is, valamint Rákoskeresztúr városközpont is, ahol minden szükséges szolgáltatás elérhető.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, legyen Ön a a következő lakója!

Érd: Tivadarné Kulcsár Imola, tel: , e-mail:

Az ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával!?
Hitelre történő vásárlás esetén Bankfüggetlen Credipass Pénzügyi Szakértőnk kötelezettség nélkül megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást! A tanácsadás ingyenes!

Referencia szám: HZ072636

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147351727

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn