Budapest 14. ker.i eladó 62 nm-es lakás

company_logo

85 000 000

Ft

1 370 968 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 13., 06:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m fölött

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
12400  Ft/hó

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló
Méret:
62 m²

Leírás

A METROPOLITAN egyetem közelében FIATALOSAN FELÚJÍTOTT, 62 nm-es, 1+2 szobás lakás, kertes, gépkocsibeállós társasházban eladó!

A 2004-es, magas minőségben épült, 3 szintes, 8 lakásos tégla társasház kiemelkedően jó helyen, közel az Örs vezér térhez található, ahonnan a belváros és a peremkerületek felé rengeteg busz, villamos közlekedik, a belváros metróval vagy autóval 10 perc alatt elérhető. A terület infrastrukturális ellátottsága kiváló!

A társasház tégla építésű, beton födémes, szigetelt, kis zöld kert és több autó számára beálló veszi körül. Ablakai műanyagok, hőszigeteltek.

A lakás magasföldszinten található, de akár akadálymentesítése is megoldható, ezért nem csak fiataloknak, gyerekeseknek, hanem idősebbeknek is szívből tudom ajánlani.
A 62 nm-es lakás 1+2 félszobás, fedett teraszos, nagyon jó elrendezésű. A teraszról ablakos, világos előszobán át jutunk a tágas folyosóra, ahonnan a két szoba, nappali, és a mellékhelységek nyílnak. A tágas, amerikai konyhás étkezős nappali minden igényt kielégítő, barátságos, közös tere lehet a családnak.
A lakást jelen tulajdonosa gépészetileg 2022-ben teljesen felújította, amikor új kondenzációs Bosch gázkazán került beépítésre, így fűtése most max 10 eft/hó. Felújítás részeként a kéményt kibélelték, új vezetékrendszert építettek ki, fürdőszoba és a wc modern burkolatot és szanitert kapott. A déli tájolású nappaliba légkondit szereltek, a bejárati ajtót biztonságira cserélték.

A lakás helységei: 22,54 nm-es nappali, 9,6 nm-es és 7,8 nm-es szoba, 5,94 nm-es konyha, 5,04nm-es fürdő, külön wc, kamra, közlekedő, 3,2 nm előszoba, 6 nm fedett terasz. A lakáshoz közös tároló tartozik.

Közös költség: 12,4 eft/hó.

Egyeztetés után tekinthető meg, akár hétvégén is! Kérem, keressen bizalommal. Igény esetén ingyenes hiteltanácsadót tudunk biztosítani, így szakértő segítségével ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Referencia szám: LK033122

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147460484

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn