Egyedi ajánlat!

Luxus a Pillangó parknál

company_logo

82 500 000

Ft

1 269 231 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
65 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
15900  Ft/hó

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Zugló parkos, nyugodt környezetében, teljeskörűen FELÚJÍTOTT 68 m2-es (65 + 3), erkélyes lakás várja új gazdáját.

A lakás a Pillangó park közvetlen közelében az 1950-es években épült 5 emeletes, liftes tégla építésű tiszta rendezett társasház 2. emeletén helyezkedik el. Egyedi tervezésű, távfűtéses, amerikai konyhás tágas nappalival + 2 teljes értékű szobával biztosítja lakói kényelmét.

A lakásban minden ÚJ. A 2024. januárjában befejeződött felújítás során inverteres klímával, modern, energiatakarékos villanybojlerrel, új konyhabútorral villany főzőlappal, sütővel, elszívóval és gardrób szekrényekkel szerelték fel. Teljeskörű, rendkívül igényes műszaki felújítást kapott: újra lett falazva, ki lett cserélve az elektromos hálózat, a vízvezetékek, komplett új alapra helyezték a padlót (a teljes alapterületen vasalt aljzatbeton), valamint új magas komfort érzetet biztosító prémium burkolatot kapott minden helyiség (pl: 60x120cm-es minőségi olasz járólapok). A 3 m2-es erkély sem maradt ki, felbontották majd két réteg vízszigeteléssel új burkolattal és egyedi- a helyszínre gyártott biztonsági üveges korláttal látták el. Az összes nyílászárót kicserélték prémium minőségű kiváló hang és hőszigetelést biztosító esztétikus ajtókra és ablakokra. Nem kell sokáig keresgélni a konnektorokat, sűrűn és praktikusan helyezték el őket.

A stílusosan igényes, belsőépítész által tervezett ingatlant nyugatra néző nagyméretű ablakok teszik a nap jelentős részében világossá, kellemes hangulatúvá. A lakásba érkezőt tágas előszoba fogadja kényelmes ülőkékkel ellátott előszobafallal, beépített gardrób szekrénnyel. A külön légtérben elhelyezkedő WC és kádas kialakítású fürdőszoba is plafonig burkolt. A tágas, igény szerint alakítható nappaliból nyílik mindkét élhető méretű hálószobába, amelyek ablakosak, új gardróbszekrényekkel felszereltek. Az amerikai konyhás nappali ötletes design polcos falelemei és a rejtett led világítás harmónikus hangulatot sugároz. A nagyobbik szobából egy fancy erkélyre léphetünk ki elszürcsölni a reggeli kávénkat. Az erkély egy csendes, forgalommentes belső udvarra és kertre néz ahogy a szobák ablakai is. A lakáshoz tartozik egy 4 m2-es, zárt tároló is a pincében.

A környék csendes, nyugodt, sok zöld terület, park és játszótér van a közelben. A környék parkolási övezet. A tömegközlekedés kiváló: Pillangó utcai és Örs vezér téri metro, 80-as troli busz, 130-as busz. Közelben a BGE- Pénzügyi és számviteli Kar. Az Örs vezér tere 5 perc sétára van, így biztosított a közeli bevásárlási, kikapcsolódási lehetőség. Az ingatlan földhivatali címe a Kerepesi úton van, a bejárat megközelíthető a Bolgárkertész utca irányából is.


A közös költség 15 900 Ft/hó, a távfűtés havi díja 14 000 Ft.

A berendezés az ár részét képezi.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145481032

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn