Budapest belvárosában, jó lakás jó áron, befektetésnek is

39 000 000

Ft

750 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 22., 15:16

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
52 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
10000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha, Riasztó

Panelprogram:
Nem vett részt

Leírás

Budapest szívében szép lakás, jó áron, kis rezsivel egyetemeknél

Budapest központjában, kis rezsivel, jó állapotú lakás, jó áron tulajdonostól, eladó vagy vidéki házra cserélhető!
Budapest Belvárosában, a VIII. kerületi, megújuló, rehabilitációs Orczy negyedében, az egyetemek, klinikák, sétányok, a Corvin negyed szomszédságában, felújított tégla társasházban eladó, egy jó állapotú, 52 m2-es, hangulatos, második emeleti, csendes utcára néző lakás, 39 000 000 Ft-os áron.
A Semmelweis Egyetem (SOTE )Egészségipari és Biotechnológiai Science Parkot épít az eladó lakás szomszédságában. Ez a beruházás a lakás értéket növelni fogja.
A lakás felosztása: egy tágas megosztható faparkettás két ablakos szoba, járólapos nappali ebédlő, nagy udvarra néző konyha, kamra és kádas fürdőszoba. A társasház biztonságos, zárt udvaros, kamerázott, jó lakóközösséggel. A lakás körfolyosóról nyílik, galériázható, nagy boltíves pincetároló is van, lift nincs.
Kedvező fenntartás és rezsi, fűtése gazdaságos gázkonvektorokkal, saját vízóra, a közös költség 10 000 Ft, a konyhában beépített szekrények, a berendezés, megegyezés szerint megvásárolható.
A vastag téglafalak miatt, klíma nem szükséges, nyáron hűvös, télen meleg a lakás.
Parkolás az utcán a ház előtt lehetséges! A tömegközlekedés éjjel-nappal kiváló. M3, M4 metró, 9, 99, 909-es buszok, 72, 83-as troli, 24, 28, 37, 62, 4, 6-os villamosok. A Keleti és Nyugati pályaudvar és a Népliget autóbusz- pályaudvar is a közelben.
Minden gyorsan elérhető, pl. sétatávolságra vannak az egyetemek, iskolák, kollégiumok is: (SOTE, ELTE, PPKE, NKE, a Ludovika Campus, Óbudai Egyetem Gépész és Biztonságtechnikai, Villamosmérnöki és Gazdasági Kara, WK Üzleti Főiskola stb. Az egyetemi városrészen túl, a környék a kellemes zöldövezetében sokféle kikapcsolódási lehetőséget rejt magában, aktív és passzív pihenésre egyaránt: A botanikus Füvészkert, az Orczy - kert és Kalandpark, a Ludovika Sport Centrum, lovarda, uszoda, (sportpályák: futó, görhoki, vívás, kosár, kézilabda, foci) csónakázótó, parkok, játszóterek, kutyafuttatók, színházak, múzeumok, könyvtárak, mozi, a Corvin sétány, a Népliget, planetárium.
Egyéb fontos dolgok is a közelben: klinikák, kórházak, gyógyszertárak, szakrendelők, posta, vásárcsarnok, piacok, a Corvin Plaza és egyéb üzletek, áruházak, bevásárló központok stb.
A lakás saját igény, ízlés és stílus szerint felújítható. Ideális lehet, egyedülállóknak, pároknak, kis családoknak, lakáskiadóknak, a lakás elhelyezkedése garanciát jelent a befektetőknek, könnyen kiadható.
Az ingatlan, mindenkinek ajánlott, aki tudja, mit jelent a központban lakni, a Belvárosban dolgozóknak, a szórakozóhelyek látogatóinak, egyetemistáknak, turistáknak, mindenkinek, aki nem akar naponta órákat a közlekedéssel elvesztegetni.
Az lakás ára 39 millió Ft, családi okok, vidékre költözés miatt eladó, ezért a cserét is lehetségesnek tartjuk, akár értékegyeztetéssel is, kizárólag vidéki kertes házra cserélnénk, és előnyben részesítenénk a tópart vagy bármilyen vízpart közeli településeket.
gmail e-mailben: johazbp
com a vége megadva a nevet, a telefont. Minden érdemleges levélre válaszolok.
Lehet hívni is: vodás mobilom hetvenes, a számom: ötvennégy ötvenkilenc nulla hatvankettő.
Kérjük, csak komoly szándékú, készpénzes vagy hitelképes vásárlók jelentkezzenek, a csupáncsak nézelődni szándékozók és az ingatlan közvetítők ne keressenek! Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147259739

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn