Budapest Ürömhegy, Tarhos utca

454 900 000

Ft

1 444 127 Ft/m²

Cím:

Budapest; III. kerület; Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
3

Költözhető:
azonnal

Kert:
különálló

Kert mérete:
1093  m2
Méret:
315 m²

Leírás

Egy budai, panorámás, délnyugati tájolású 315 m2-es mesés családi ház várja új tulajdonosát.

Az ingatlan utcafrontján egy dupla beállós 61 m2-es garázst találunk, ahova akár három autó is be tud parkolni.
A 3 szintes ház két önálló lakrészként is működhet, külön bejárattal, 3-3 hálószobával, nappalival, fürdőszobával, mosókonyhával és tárolóhelységekkel. (ld. alaprajz)

A földszinti bejárati ajtón belépve egy amerikai konyhás nappalival találjuk szemben magunkat, majd egy 35 m2-es teraszt, ahonnan csodás kilátás nyílik a Testvérhegyekre. A lenti részen 3 szoba található, valamint több tároló helyiség, mosókonyha és a gépészeti helyiség.
A fürdő és a toalett külön helyiségben találhatóak. A fürdőben üveglapokból lett a zuhanyzó kialakítva.

Az emeletre haladva a fenti fedett teraszra érkezünk, ahol egy 20 m2-es nyári konyha található, saját bojlerrel ami nem csak a külső konyhát látja el meleg vízzel, de a kerti zuhanyzórendszert is működteti. Ebben a konyhában található Európa legnagyobb epoxigyantából készült pultja, diófa berakással amit 3 részből raktak össze.

Tovább haladva a 22 m2-es 1,2 m mély fűthető medencét találunk.
A füves rész mellett, itt található egy 12 m2-es szerszámos kamra is.

Az emeleti bejáraton belépve, egy közlekedőről nyílnak az emelet szobái és helyiségei, a végén pedig egy hatalmas panorámás amerikai konyhás nappali fogad minket. Innen vezet fel egy lépcső is, a padlószőnyeggel borított 50 m2-es tetőtérbe.

A tetőszerkezet idén teljes cserét kapott és a tulajdonos még rendelkezett aktív szerződéssel a szaldós elszámoláshoz, így a napelem rendszer is telepítésre került.
Az épületben a fűtést és a meleg vizet, a külön szinteken gáz-cirkó biztosítja, radiátoros rendszerrel működik, valamint a hűtésről pedig klímák gondoskodnak.
Az idei évben lett teljesen felújítva a teljes villamosvezeték hálózat, a ház külső színezése, és az esőelvezető rendszer.
Jelenleg a ház emésztőrendszerrel üzemel, ami az ingatlan bejáratánál kapott helyet.
A kertekben elektromos öntöző és csöpögtető rendszer is kilett kialakítva.

Csendes nyugodt környék és a belvárost akár 15 perc alatt is elérhetjük.

A magnificent family house (315 m2) in Buda with panoramic views and southwest orientation is waiting for its new owner.

On the front of the property, there is a double garage of 61 m2 where up to three cars can be parked. The three-story house can function as two separate residential units, each with its own entrance, 3 bedrooms, a living room, bathrooms, laundry room, and storage spaces. (see floor plan)

Upon entering through the ground floor entrance, you will find yourself facing an American kitchen with a living room, leading to a 35 m2 terrace with a stunning view of the mountains. The lowest level includes 3 bedrooms, several storage rooms, a laundry room, and a mechanical room. The bathroom and toilet are in separate rooms, with a shower designed with glass partitions.

Ascending to the upper floor, you will arrive at the covered terrace with a 20 m2 summer kitchen equipped with its own boiler, providing hot water not only for the outdoor kitchen but also for the garden shower system. In this kitchen, you will find Europe's largest epoxy resin countertop made of walnut inserts assembled from 3 parts.

Continuing on, you will discover a 22 m2, 1.2 m deep heated pool. Next to the grassy area, there is a 12 m2 tool shed.

Upon entering the upper floor entrance, the rooms and spaces are accessible from a corridor, leading to a huge panoramic American kitchen with a living room at the end. A staircase leads to the carpeted 50 m2 attic.

The roof structure has been completely replaced this year, and the owner has an active contract for net metering, resulting in the installation of a solar panel system. Heating and hot water are provided by gas boilers on separate floors, operating with a radiator system, and cooling is ensured by air conditioners.

The entire electrical network has been renovated this year, along with the external painting of the house and the rainwater drainage system...................

Hirdetés azonosító: 149568894

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn