Panorámás présház és borospince vendégházzal

11 000 000

Ft

192 982 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
57 m²

Méret tipus:
m2

Házszám:
7

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.0057
Méret (m2):
57

Leírás

Déli fekvésű, panorámás présház, borospince és lakásingatlan egy épületben Szerencsen eladó!

A város felett jó megközelíthető helyen három funkciót is betöltő borászkodásra, vendéglátásra vagy ott lakásra alkalmas ingatlant kínálunk eladásra.

Az ingatlan alatt egy kiváló állapotú 27 m hosszú és 3 m széles borospince található. Az ingatlan földszintjén egy 57 m2-es tágas borfeldolgozó található épített betonkáddal, 4 db saválló tartállyal, darálóval és Kossuth préssel.

Az ingatlan emeletén egy önálló lakrész került kialakításra, amely áll egy konyhahelyiségből, fürdőszoba helyiségből, nappali-hálószobából és egy 12 m2-es déli fekvésű panorámás teraszból.Az épület nyílászárói műanyagra ,az emeleti lakrész és az ingatlan külseje nem régen lett felújítva,kifestve.

Az épület bejárati ajtaja és a pince bejárati ajtó egyedileg készített fa anyagú. A pince lejárót és a pince ágat elválasztó vastag, míves faajtó még vélhetőleg a XIX. században készült.

Az ingatlan burkolt út mellett, jó rálátással megközelíthető, előtte parkolóhelyek találhatóak, így az ingatlan szállásfogadási-, vendéglátási célokra is kiválóan alkalmas.

11 millió Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145663604

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás