Szőlőfeldolgozó És Borászati Épület Eladó

company_logo

350 000 000

Ft

1 842 105 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
190 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.019

Méret (m2):
190

Leírás

Sárazsadányban a Tokaji borvidék jól megközelíthető településén a mai kor elvárásainak megfelelő, országosan is ritkaságnak számító technológiával felszerelt szőlőfeldolgozó és borászati épület eladó.
A borászati épület a főúttól 200 m-re, szilárd burkolatú úton megközelíthető, összesen 11655 nm-es, 5 db telekből álló, közművesített telek együttesen található, ahol a borászat mellett további fejlesztésekre is lehetőség nyílik.
A 2021-ben Porotherm vázkerámia falazó blokkból és acél keretállásokra rögzített szendvics panelből épült, napelemekkel is felszerelt épület jelenleg 5db 100Hl-es és 5db 50Hl-es német gyártású Speidel rozsdamentes tartály található. Az irányított erjesztésű tartálypark hűthető-fűthető a hőmérséklet vezérlés tartályonként irányítható, szükség esetén további tartályokkal bővíthető.
Az épületben megtalálható minden ami a szőlő feldolgozásához és a bor kezeléséhez szükséges, továbbá helyet kapott a gépészet mellet egy klimatizált iroda, kiépített kamera és riasztó rendszer és egy zuhanyzóval ellátott öltöző is.
Továbbá igény szerint 6-7Ha szőlőbirtok is vásárolható a borászathoz, amennyiben a leendő vevő igényt tart rá.
További információért és időpont egyeztetéshez az ingatlan személyes megtekintéshez kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137674773

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nord Home Ingatlaniroda

Nord Home Ingatlaniroda Miskolc

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás