Felsőzsolca kedvelt részén 2,5 szobás+ nappalis családi ház eladó!

company_logo

52 900 000

Ft

440 833 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
672  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Felsőzsolcán, egy kiválóan elhelyezkedésű családi ház várja új tulajdonosát! Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy tökéletes befektetési lehetőség is vállalkozások számára vagy nagyobb családoknak.

A tégla falazatú ház 672 m2-es telken épült, 1981-ben,120 m2-es masszív és statikailag kiváló állapotban van, így hosszú éveken át biztosítja lakói kényelmét és biztonságát.
Fűtése központi, gázkazánnal vagy vegyestüzelésű kazánnal történhet, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.
Az ipari áram, a 3 fázisú csatlakozás garantálja, hogy bármilyen vállalkozás vagy hobbi könnyedén megvalósítható legyen. Ráadásul a klímaberendezések, nagy teljesítményű villamos berendezések telepítése sem jelent plusz költséget, hiszen az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik.
A földszinti lakótér tágas és funkcionális elrendezésű, ideális családi életvitelhez. A nagy nappali, 2,5 különálló szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC és spájz minden igényt kielégít.
A fürdőszoba modern és felújított, a konyhabútor pedig pár éve készült, így az új tulajdonosnak nem kell azonnal beruházni. A szobákban eredeti faparketta található, mely melegséget és otthonosságot sugall. A hálószobában egy hatalmas beépített szekrény segíti a rendszerezést és tárolást.

Az emelet elegáns, fa lépcsőn közelíthető meg a nappaliból. A tetőtér jelenleg beépítetlen, de fantáziának csak a képzelet szabhat határt. További akár 3 szoba is kialakítható a tetőtérben.

Az ingatlan 75%-a alápincézett, ahol további 4 különálló helyiség található. Ez a pince rész könnyen átalakítható irodának vagy vállalkozás céljára, vagy akár műhelynek is. Az ipari áram csatlakozás itt is adott, így az új tulajdonos kreatívan kihasználhatja az ingatlan minden lehetőségét.

A különálló garázs ideális helyet biztosít járműveinek vagy tárolásra, míg az udvar rendezett és tágas, kiváló lehetőséget kínálva szabadidős tevékenységekre vagy kerti partikra.
Az ablakok fa nyílászárók, a kis szoba kivételével, ahol már új hőszigetelt ablakok találhatóak.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést új otthona felé!
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Az ingatlanra a ""Csok+" hitel akár 3 gyermekre is igénybe vehető!
Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!
Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az " " címen és nézzük meg együtt ezt az ingatlant.
További kínálatunkat megtekintheti a honlapunkon. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146203880

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn