Eladó Ház, Mezőkövesd

company_logo

49 500 000

Ft

380 769 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 29., 12:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
130 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1820  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Borsod megye, Mezőkövesd belterületén, 130 m2-es családi ház eladó. Fantasztikus lehetőség! Nyugodt csendes utcában, nagyon jó állapotú, 4 szobás családi ház nagy udvarral, kocsi beállóval és garázzsal eladó, mely csodálatos otthont teremt bármely családnak. Az ingatlan világos nappalival, 3 hálószobával plusz egy fél szobával rendelkezik amelyhez tartozik egy családi fürdőszoba és egy külön WC is. A tetőn 17 napeleme biztosítja az ingatlan teljes áram ellátását, ezért villany számla nincs! Erről a fűtés is megoldható, ezért az ingatlan rezsije nagyon alacsony! A tető szigetelése végett az ingatlan télen meleg, nyáron pedig hűvösebb. Az ingatlan jelenleg üres és azonnal költözhető.
Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása okán ideális otthona lehet párnak, családnak, illetve befektetésnek vagy nyaralónak is kiváló lehetőség. Jöjjön el és győződjön meg személyesen is, ez egy fantasztikus lehetőség! Irodánk ügyvédi háttérrel, kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

For sale in Borsod County, within the city limits of Mezőkövesd, a 130 m2 family house. Fantastic opportunity! In a peaceful and quiet street, a very well-maintained 4-room family house with a large yard, parking space, and garage is for sale, creating a wonderful home for any family. The property has a bright living room, 3 bedrooms plus a half-room, accompanied by a family bathroom and a separate toilet. The roof is equipped with 17 solar panels, providing the property with complete power supply, so there is no electricity bill! Heating is also easily manageable, making the propertys utility costs very low. Due to roof insulation, the property is warm in winter and cooler in summer. The property is currently vacant and available for immediate occupancy.
Given its location and layout, the property can be an ideal home for a couple, a family, or an excellent opportunity for investment or as a vacation home. Come and see for yourself ? this is a fantastic opportunity! Our office supports clients in real estate purchases with legal background and facilitates mortgage processing with favorable interest rates!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146205930

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn