Eladó felújított kúria meseszép környezetben

company_logo

266 000 000

Ft

771 014 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
6294  m2
Méret:
345 m²

Leírás

Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163376 hivatkozási számú irotai kúria. A kúria közel 6300 m2-es telken fekszik Miskolctól fél órára a Cserehát vidékén egy meseszerű kis településen Irotán. A festői szépségű vidék számos szabadidős, kikapcsolódásra alkalmas lehetőséget kínál. Ideális környezet a nagyvárosoktól messze, de még elérhető közelségben.

A kúriát 1850 körül építették. Jelenlegi tulajdonosai, az enyészettől megóvva egy igazi álomotthont varázsoltak belőle. A felújítás újjáépítés során igyekeztek megőrizni az épület szellemiségét, de a lehetőségekhez mérten ötvözni a modern kor vívmányaival. Az épület fűtéséről fatüzelésű kandallók gondoskodnak, viszont az épület korából adódó vastag falak és a modern, 25 cm vastag cellulóz szigetelés együttese alacsony fűtési energiaigényt eredményeznek. Ebből adódik, hogy klimatizálásra nincs szükség. Az épület energetikai besorolása BB.

A kúria épülete jelenlegi állapotában 3 hálószobát 3 fürdőszobát, egy extra WC-t, egy nagy étkezőt, egy napfényes nappalit, könyvtárszobát, konyhát ,mosókonyhát, 2 előszobát, és egy borospincét tartalmaz. Ezen kívül tartozik hozzá egy kültéri sütés-, főzésre alkalmas közösségi helyiség szaunával a fűtéshez szükséges fa tárolóval. Ugyancsak az épülethez tartozik egy 2 beállásos, 2 elektromos autó töltésére felkészített garázs, egy kis műhellyel együtt.
Vezetékes víz, villany, internet kapcsolat van természetesen. Viszont a villamos energiát a nagy teljesítményű napelemek biztosítják, míg a szennyvíz engedélyeztetett önfenntartó szennyvízrendszerrel lett megoldva egy esővízgyűjtő integrálásával, ami a nagy kertben lévő gyümölcsfák, virágok és gyep öntözését is megoldják. Az épület a pozitív szaldóban termelt villamosenergiával gyakorlatilag 0 rezsijű.

Az ingatlan kiváló lehetőség mindenki számára, aki szeretné élvezni a természet, a vidék adta lehetőségeket, csendet és nyugalmat. Viszont befektetésként is kiváló, de akár exkluzív vidéki vendéglátásra is nagyszerű lehetőséget biztosít.

A feltüntetett Forint ár tájékoztató jellegű 380 Ft/Euro árfolyamon kalkulált. A megbízó 700 000 Euro árat jelölt meg irányárként.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, értéksítő munkatársunk, irodánk áll a szíves rendelkezésükre! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó irotai kúria, vagy bármely más kúria és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #163376Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A kúria vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149667024

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn