195 nm-es ház eladó Gyula

company_logo

86 990 000

Ft

446 103 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
195 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
971  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Három önálló otthon egy ingatlanban! Eladó Gyula Törökzug városrészében egy az elmúlt években teljeskörűen, igényesen felújított, 3 szobás, 2 fürdőszobás, alacsony rezsijű, tégla építésű ház, valamint ugyanezen telken lévő, szintén kiváló állapotú, 2 lakásos ház. A két házat utcafrontról külön kapun lehet megközelíteni, tehát akár teljesen elszeparálhatók egymástól. A telek 971 m2-es, a házak közötti területet díszburkolat fedi. Az első házban igényes, tágas nappali + 2 szoba, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, konyha, gardrób, dolgozószoba található, összesen 92 m2 hasznos alapterületen, melyet még kellemesebbé tesz egy 14 m2-es terasz is. Itt turbókazán biztosítja télen a kellemes hőmérsékletet, részben padlófűtéssel, a szobák laminált padlóval és szőnyegpadlóval burkoltak, álmennyezetbe épített ledes világítás biztosít kellemes fényviszonyokat. A ház kamerarendszerrel védett, valamint hűtő-fűtő klímával felszerelt.
A hátsó házban egy 56 és egy 47 m2-es önálló lakás kapott helyet. Mindkettő önálló mérőórákkal, gázkazánnal rendelkező, 2 szobás, felújított lakás, melyekben jelenleg is laknak. A kisebbik lakásban szintén van hűtő-fűtő klíma. Mindkét lakáshoz tartozik egy kis terasz is. A házak falait külső szigeteléssel látták el.
A telek hátsó részében 5 személyautó fedett/zárt elhelyezésére van lehetőség, de akár teherautók beállására is van lehetőség. A kellemes nyári szórakozást egy 6X3 m-es, télen is ott álló fémvázas medence is segíti.
A városközpont 1,5 km-re, a vár és a Várfürdő 2 km-re található, akár gyalog, akár kerékpárral is kényelmesen megközelíthető. 500 m-en belül iskola, óvoda, bölcsőde, ABC, orvosi rendelők, gyógyszertár és egyéb szolgáltatók találhatók.
A tulajdonosok 2. emeletig tömbházi lakást/lakásokat a vételárba beszámítanak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139982684

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn