Jó fogás!

Két ház, három lehetőség és mindez egy csapásra!

company_logo

86 990 000

Ft

446 103 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 05:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
195 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
971  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Két ház, három lehetőség és mindez egy csapásra!

Sokoldalú ingatlanok egy helyen! Nagycsaládoknak, többgenerációsoknak vagy akár üzleti szempontból is! Gyulán, Törökzug városrészén eladó az alábbi két komplex családi ház három lakórésszel kialakítva. Sok lehetőséggel, amelyek együtt vagy akár külön-külön is funkcionálhatnak.

Apartmanként is megfelelő adottságokkal rendelkezik! Mindegyik épületet külön-külön víz, gáz és villany almérőkkel felszerelve. Az ingatlanok 2018-ban átestek egy nagyon alapos és jól átgondolt külső-belső felújításon, amelynek során a tulajdonos kicseréltette az elektromos vezetékeket, a víz- és csatornarendszert, új fűtés, a külső nyílászárókat fa nyílászárókra cseréltette továbbá teljesen új fürdőszobát illetve WC-t alakíttatott ki, kicseréltette a helyiségek burkolatait, a konyha új konyhaszekrényt és új gépeket kapott. A héjazat is megújult, a falazat 10 cm-es Nikecell hőszigetelést továbbá nemesvakolat borítást kapott, valamint 20cm födémszigetelés. Új kondenzációs kazán gondoskodik a padló és a radiátor körök ellátásáról. Ma már a legjobb befektetés az alacsony energiaigényű házak. Az utcafront felől található meg az egyik épület, amely 3 szobás, 2 fürdőszoba, tégla építésű ház és 92m2. A telek hátsórészén található az ugyancsak kiváló állapotú, 2 lakásos ház. Az 1. lakás 56m2, a 2.lakás 47m2. Itt is teljes felújítás történt! A két házat az utcafrontról, akár két külön kocsibeálló kapun keresztül is, meg lehet közelíteni, ezáltal egymástól külön is működhetnek, mint a társasházak esetében. Az egyik kapubeálló elektromos nyitó rendszerrel van felszerelve. Telek összesen 971 m2-es, a két ház közötti területet díszburkolat fedi. Utcafronti házban a hatalmas nappali plusz étkező a család központi helye. Nincsenek felesleges folyosók, csak hasznos lakótér! A szobák tolóajtajai a falba süllyedve nyílnak vagy csukódnak, ezzel is arra törekedtek, hogy a tereket maximálisan kihasználják. A nagyobbik fürdőszobába beépítettek egy sarokkádat és egy igényes 2 kagylós pipere rész lett kialakítva, hogy ne legyen torlódás a tükör előtt. A kisebbik fürdőszobában kialakítottak egy multifunkciós tusolót, amely zene hallgatásra is alkalmas, plusz egy wc-t is beépítettek. A családi ház bejárata a terasz felől közelíthető meg, amely cserépfedéssel készítettek. A szobákban padlószőnyeg és laminált padló található. Van egy gardróbszoba rész, ahol a szekrény egyedileg lett kivitelezve, ez külön megegyezés része lehet. A kazán a dolgozószobában található. A hatalmas nappalit dekor világítással látták el, amely roppant kellemes hangulatot tud varázsolni a családi vagy baráti találkozókra. A ház nagyon komoly kamerarendszerrel védett és ez is egy külön megegyezés tárgyát képezheti. Egy Midea 3,5kW hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes időt mind nyáron vagy akár télen. A telken található még egy fúrt kút is a kerti nővények öntözésére.
A hátsó házban egy 56 és egy 47 m2-es önálló lakást alakítottak ki. A 47m2-ren 2 szoba, fürdőszoba és egy konyha. A nagyobb lakásrészen konyha, fürdőszoba és hálószoba. A kisebbik lakásban szintén van hűtő-fűtő klíma. Mindkét lakáshoz tartozik egy kis terasz. A házak falait külső szigeteléssel látták el.
A telek hátsó részében 5 személyautó fedett/zárt elhelyezésére is szintén van lehetőség, de akár teherautók beállására is könnyeden biztosítható a megfelelő belmagassága miatt. A nyári forró napok átvészelésére felépítettek egy hatalmas 6X3 m-es INTEX külső medencét.

A városközpont 1,5 km-re, a vár és a Várfürdő 2,1 km-re található, akár gyalog, akár kerékpárral is kényelmesen megközelíthető. 200m-re buszmegálló a helyijáratokhoz, szint úgy a Várfürdő se perc alatt elérhető. 500 m-en belül iskola, óvoda, bölcsőde, ABC, orvosi rendelők, gyógyszertár és egyéb szolgáltatók találhatók. 300m-re található a Wesselényi tó, ahol horgászni is lehet.

Az ingatlan összközműves, per,- teher,- és igénymentes. A családi ház zöldövezetben, csendes-nyugodt utcában helyezkedik el, kis előkerttel és hátsó udvarral rendelkezik, amelyen több örökzöld található.
Ügyfeleink számára irodánk teljes

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146106682

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn