Eladó felújításra váró családi ház Újkígyóson!

company_logo

13 900 000

Ft

121 930 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 12., 19:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
2

Kert mérete:
603  m2
Méret:
114 m²

Leírás

Eladó felújításra váró családi ház Újkígyóson  kiváló lehetőség családoknak!
Újkígyós csendes, barátságos utcájában eladó egy 114 m-es családi ház, mely egy 603 m-es telken helyezkedik el. Az ingatlan stabil beton alapra épült, tégla falakkal és béléstestes födémmel, így biztos szerkezetet kínál. A ház jelenleg egy szobával, konyhával, étkezővel, fürdővel és WC-vel rendelkezik, valamint három szobával, amelyek felújításra szorulnak, de kis ráfordítással könnyedén 4-5 szobás otthonná alakíthatók.
A házhoz tartozik egy 9 m-es terasz, tökéletes hely a pihenéshez, a kertben pedig gyümölcsfák és szőlőlugas találhatóak. Az ingatlan rendelkezik egy előkerttel, ami fokozza a barátságos, otthonos hangulatot.
Fontos felújítások már megtörténtek: az új nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, új villanyhálózat került kiépítésre, valamint a tetőszerkezet és a cserepezés is teljesen megújult, ami jelenlegi piaci árak mellett akár 5-6 millió forint értékű beruházásnak is megfelel. Az utcafronti kerítés szintén új. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja. Az ingatlan éjszakai árammal is rendelkezik.
Újkígyós ideális lakhely családok számára, hiszen a településen minden szükséges intézmény megtalálható, mint óvoda, iskola, boltok és buszmegálló, melyek néhány percre vannak az ingatlantól. Gyula, a történelmi város és wellness-központ alig 30 perc autóútra található, ahol a híres Gyulai Vár és Várfürdő is látogatható. Békéscsaba, a megyeszékhely szintén csak 20 perc alatt elérhető, ahol minden nagyvárosi szolgáltatás és bevásárlási lehetőség könnyen hozzáférhető.
Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik egy felújítandó, de stabil alapokkal rendelkező otthont keresnek nyugodt környezetben, miközben élvezni szeretnék a közeli városok kényelmeit is.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján.
Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít. Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.
Irányár : 13.900.000 Ft
Mezyv Iván

Hirdetés azonosító: 150564213

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn