Eladó Ház, Újkígyós 14.900.000 Ft

company_logo

14 900 000

Ft

110 370 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal
Méret:
135 m²

Leírás

Újkígyóson sürgősen eladóvá vált egy 135m2-es, 5 szobás, önálló családi ház garázzsal és melléképületekkel. Tehermentes. Azonnal költözhető.
Irányár: 14,9MFt
Tel:


Családosoknak ajánlom ezt a fantasztikus ingatlant, amely Újkígyós város olyan részén található ahol nyugodt, csendes környezetben élhetünk. Újkígyós Békéscsabától 17 km-re található. Az ingatlan alapterülete 135m2. A telek mérete 1057m2. A ház 1950- es években épült tégla alapra vegyes falazattal. Az ingatlan 5 szobából, 1 konyhából, 1 előszobából, 1 fürdőszobából, 1 wc-ből áll. A szobákban parketta található. A többi helyiséget azt leburkolták. A szobák nagyon világosak a nap bármely szakában. A nyílászárók fából készültek. Az ablakokon redőny található. Tetőszerkezete nagyon jó állapotban van. A ház melegét konvektorok biztosítsák a melegvízet pedig egy villanybojler szolgáltatja. A fürdőszoba felújítása elkezdődött. Beszerelésre került egy új tusolókabin és le lett burkolva. A vízvezetékek cseréje is megtörtént. Többgenerációs együttélésre is alkalmas, így a nagyobb családi és baráti összejöveteleket is lehet szervezni. A háznak fantasztikus az elosztása és hatalmas nagy térrel rendelkezik szinte minden helyiség. Az udvar a gyerekek mozgásigényét is megfelelően kielégítheti, A telek mérete ideális mert területe se nem kicsi, se nem nagy.
A házhoz melléképület tartozik. Parkolási lehetőség a saját garázsban és az ingatlan előtt is adott. A környék csendes. a szomszédok főként kedves emberek.
A közelben megtalálható buszmegálló, élelmiszer bolt, iskola, óvoda. Ez a fantasztikus adottságú ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, ha tetszik önnek ne várjon csapjon le rá! A ház csokra alkalmas!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni akkor hívjon bátran! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Ha még nem sikerült eladnia házát, lakását, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Érdeklődni a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138948533

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn