Eladó Lakás, Békéscsaba 26.500.000 Ft

company_logo

26 500 000

Ft

456 897 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
magasföldszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Méret:
58 m²

Leírás

Békéscsabán a Lencsési ltp-en eladóvá vált egy magasföldszinti ,58m2-es, 2 szobás, erkélyes,gáz-cirkó fűtésű, egyedis, felújított, modern, fiatalos lakás. Azonnal költözhető. Tehermentes!
Irányár: 26,5 MFt
Tel:


Békéscsabán eladóvá vált a Lencsési Ltp-en egy 4 szintes panel falazatú társasház magasföldszintjén felújított, fiatalos, modern, 58m2-es, 2 szobás, erkélyes, gáz-cirkó fűtésű, egyedis lakás.


Az ingatlan főbb paraméterei:
-58m2 alapterület
-panel falazat
-2 szoba amelyek külön és egybe is nyílnak
-a nagyobbik szobából jutunk ki a tágas erkélyre
-a szobákban minőségi laminált parketta található a többi helyiségben pedig minőségi járólap
-a konyha az nagyon tágas, beépített konyhabútor került beépítésre
-a fürdőszoba kádas és fel lett újjítva
-a wc külön mellékhelyiségben található
-műanyag és fa nyílászárók
-minden ablak redőnyös és szúnyoghálós
-a lakás melegét gáz-cirkó fűtés biztosítsa radiátoros hőleadással
-kaputelefon
-közös tároló
-parkolási lehetőség a ház melletti parkolóban ingyen biztosított
-tiszta,rendes lépcsőház
-jó szomszédság jellemzi
-azonnal költözhető
- közös költség: 5500Ft
-tehermentes


Mikor belépünk a lakásba egy előszobába jutunk, innen nyílik a nagyobbik szoba, ami nagyon tágas. Ebből a szobából jutunk ki a tágas erkélyre. Ez a nagy méretű szoba kitűnő helyszín egy nagyobb vendégsereg fogadására is. Az innen nyíló erkély pedig kiválóan alkalmas reggeli kávézásokra, vagy meghitt esti beszélgetésekre. Az előszobából nyílik még a konyha, a fürdőszoba, a wc, és a másik szoba. A lakás pár éve lett felújítva, mely során a padlóburkolók, a belső nyílászárók, lettek cserélve, a fürdő és a wc is fel lett újítva, felújításra kerültek még részlegesen a villanyvezetékek, így teljesen újszerű állapotú lett az ingatlan.
Az előszobában és a konyhában minőségi járólap található. Az előszobából nyílik a fürdőszoba és a wc, melyek szintén minőségi járólappal burkoltak. Az előszobából jutunk be a szobákba is. A lakásban 2 szoba található, így számos lehetősége nyílik majd, hogy berendezze ezeket, létrehozza a lehető legkényelmesebb életterét.pl. a nagyobbik szoba lehet egy társasági tér a másik szobából kialakítható a hálószoba-dolgozószoba, gyerekszoba. Párok akár gyerekszobává is alakíthatják a kisebbik szobát. Napfényből itt nincs hiány, a délkeleti tájolásnak köszönhetően a Nap már a reggeli óráktól kezdve besüt. Mindegyik szobában új dízájnos laminált parketta található. A lakás utcai kilátással rendelkezik, mindegyik szobában hatalmas ablakok vannak, így napfényes, világos otthona lehet. A lakás kellemes elosztásának köszönhetően az egész családnak jut hely. Ennek tényleg csak a fantáziája szabhat határokat! Az előszobából jutunk be a konyhába is. A konyhában gyönyörű dízájnos beépített konyaszekrény található. A konyha világos, elég tágas, hogy jó hangulatban lehessen főzni, sütni benne és hogy minden kézre álljon. Az ingatlanhoz tartozik közös tároló is. A társasházat folyamatosan karbantarják. Aki egy fiatalos, modern lakásra vágyik annak ez a lakás kitűnő választás lehet.


A környék jellemzői:
-parkolási lehetőség a ház előtti parkolóban ingyen biztosított
-jó infrastruktúrával ellátott lakótelepi környék: buszmegálló, iskola, óvoda, boltok, játszótér, rendelők, különböző szolgáltatók stb. Csaba Park 10 perc sétára megközelíthető.
A lakást ajánlom fiatal pároknak, családosoknak, középkorosztálynak, idősebbeknek is, mert a magasfödszinten található, így nem kell lépcsőzni.
Ezt a lakást befektetőknek is ajánlom, akik szeretnének beruházni egy olyan ingatlanba, ami kiemelkedően jó helyen van. Az ingatlan elhelyezkedése miatt könnyen ki tudják adni, hiszen az ilyen méretű lakások a legkelendőbbek.

Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzul

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140611175

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn