Eladó Ház, Békéscsaba 35.900.000 Ft

company_logo

35 900 000

Ft

326 364 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 16., 17:17
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Méret:
110 m²

Leírás

Békéscsabán Jaminában eladóvá vált egy fantasztikus adottságú ,100 m2-es, 2 szobás+nappalis, előkertes, családias hangulatú, tégla falazatú, klímás, önálló családi ház, 710 m2-es telekkel, és melléképületekkel. Tehermentes. Azonnal költözhető. Csokk Plusz igényelhető! Lakást beszámítunk!
Irányár: 35,9Mft
Tel:

Egy fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez!!!!!
Békéscsabán Jaminában kínálom eladásra, ezt a fantasztikus árnak örvendő családi házat. A ház 1960-ban épült. A ház beton alapra épület tégla falazattal. Az ingatlan alapterülete 100m2. A telek mérete 710 m2. A ház állapota jó állapotú. A ház riasztó rendszerrel ellátott. Az ingatlannak 2 bejárata van. A telek alkalmas állattartásra, konyhakert kialakítására. Rendkívül jó az ingatlan elosztása, mert a helyiségek nagyon tágasak. A két szoba a nappaliból nyílik. Nagy terek és nappali méretű szobák jellemzik. A házban 2 szoba található, 1 nagy nappali, étkezős méretű konyha, előszoba, fürdőszoba wc-vel, és egy kamra. A konyhában szép, dizájnos konyhabútor került beszerelésre amely a vételár részét képezi. A szobákban padlószőnyeg található. Az előszobát, nappalit, konyhát, kamrát, wc-t a fürdőszobával azt leburkolták. A fürdőszobában fürdőkád található. A ház hatalmas ablakai sok fényt engednek be, ezért igen világosak a helyiségek. A nyílászárók fából készültek. Minden ablakon található redőny és szúnyogháló. A tetőszerkezet korának megfelelő állapotban van és le lett szigetelve. A ház melegét gáz-cirkó fűtés és vegyes tűzelésű kazán biztosítsa. Beépítésre került még egy beépített csempekályha. A meleg vizet egy átfolyós vízmelegítő szolgáltatja. Beszerelésre került egy pár éve egy hütő-fütő klíma is. Ezen kívül egy 50 m2-es külön álló lakrész is tartozik a házhoz. Itt található 1 szoba, 1 fürdőszoba, és egy nappali helyiség. Még tartozik a házhoz egy 20 m2-es műhely és 60 m2-es melléképület, amely most garázsként is funkcionál. Az udvaron még egy külön kis tárolót is megtalálunk, ahol elhelyezheti a kerti és egyéb szerszámokat. Nagy udvarrésszel rendelkezik, ahol könnyedén kialakítható a baráti összejövetelekhez a bográcsos-, vagy grillsarok.
A nagy udvar a gyerekek számára kiváló lehetőséget nyújt a szabadban való játékhoz. Az udvaron helyet foglal több melléképület is. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megvan az elegendő hely.
Az ingatlanban sok a lehetőség, amire egy család vágyhat. A tulajdonosokat érdekli lakás beszámítás-csere értékegyeztetéssel.
Közelben található óvoda, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, étterem,dohánybolt,lottozó. Békéscsaba belvárosa 10 perc alatt megközelíthető autóval.
Ha szeretné megtekinteni az ingatlant vegye fel velem a kapcsolatot. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. Csok plusz igényelhető!!! Babaváró hitel ügyintézését is díjmentesen vállaljuk!
Ha még nem sikerült eladni lakását,házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel-Csokk ügyintézése.
Tel: Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148391071

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn