Eladó Ház, Békéscsaba 27.900.000 Ft

company_logo

27 900 000

Ft

253 636 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 4., 07:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
110 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Békéscsabán Jaminában eladóvá vált egy fantasztikus adottságú ,110 m2-es, 4 szobás, tégla falazatú, önálló családi ház, 1017 m2-es telekkel, és melléképületekkel. Tehermentes. Azonnal költözhető. Lakást beszámolunk liftes tömbben.
Irányár: 27,9Mft
Tel:

Egy fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez!!!!!
Békéscsabán Jaminában kínálom eladásra, ezt a fantasztikus árnak örvendő családi házat. A ház 1975-ben épült. A ház beton alapra épület tégla falazattal. Az ingatlan alapterülete 110m2. A telek mérete 1017 m2. A ház állapota jó állapotú. Az ingatlannak 2 bejárata van. A telek alkalmas állattartásra, konyhakert kialakítására. Rendkívül jó az ingatlan elosztása, mert a helyiségek nagyon tágasak. Mind a 4 szoba külön nyílik. Nagy terek és nappali méretű szobák jellemzik. A házban 4 szoba található, étkezős méretű konyhával, előszobával, fürdőszobával, wc-vel, és egy kamrával. A szobákban parketta és padlószőnyeg található. Az előszobát, konyhát, kamrát, wc-t, és a fürdőszobát azt leburkolták. A fürdőszobában fürdőkád található. A wc külön mellékhelyiségben található a fürdőszobától. A ház hatalmas ablakai sok fényt engednek be, ezért igen világosak a helyiségek. A nyílászárók fából készültek. Minden ablakon található redőny és szúnyogháló. A tetőszerkezet korának megfelelő állapotban van. A ház melegét gáz-cirkó fűtés és vegyes tűzelésű kazán biztosítsa. A meleg vizet egy villanybojler szolgáltatja. Ezen kívül gazdasági épület is tartozik az ingatlanhoz, és külön tároló, ahol elhelyezheti a kerti és egyéb szerszámokat. Nagy udvarrésszel rendelkezik, ahol könnyedén kialakítható a baráti összejövetelekhez a bográcsos-, vagy grillsarok.
A nagy udvar a gyerekek számára kiváló lehetőséget nyújt a szabadban való játékhoz. Több termő gyümölcsfa is megtalálható a telek területén. Az udvaron helyet foglal több melléképület is. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, házi kedvencet is tarthatnak, mert mindezekre megvan az elegendő hely.
Az ingatlanban sok a lehetőség, amire egy család vágyhat, továbbá az utca csendje is elvarázsolja az embereket. A tulajdonosokat érdekli lakás beszámítás-csere értékegyeztetéssel liftes tömbben.
Közelben található óvoda, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, étterem. Békéscsaba belvárosa 10 perc alatt megközelíthető autóval.
Ha szeretné megtekinteni az ingatlant vegye fel velem a kapcsolatot. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. Csok plusz igényelhető!!!
Ha még nem sikerült eladni lakását,házát, telkét, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel-Csokk ügyintézése.
Tel: Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146171923

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn