Eladó Ház, Békéscsaba 26.000.000 Ft

company_logo

26 000 000

Ft

285 714 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Méret:
91 m²

Leírás

Eladóvá vált Békéscsabán Jaminában a Hargita kisvendéglő közelében egy 91m2 hasznos alapterületű, 2 szobás, önálló családi ház, 28m2-es terasszal és egy 48m2-es kétállásos garázzsal.
Irányár: 26 Mft
Tel:

Az ingatlan két bejárattal rendelkezik egy elektromos kapun keresztül jutunk be az udvarra. Az ingatlanban található egy nagy konyha és étkező egyben, két szoba, az egyik szoba nagy nappali méretű, egy fürdőszoba, egy wc. Az étkező elegendő helyet biztosít, ha vendégek érkeznek, mert mindenki elfér kényelmesen. Az étkezőben- konyhában egy modern beépített konyaszekrény került beszerelésre. A ház 2004-2006-ig felújításon esett át, réz villany vezetékek, új elosztó áramvédővel valamint 1-1db 2, 6 és 5, 2kw-os klímákat kapott, kpe 25-ös vízcsövet vízszűrővel és 110-es új komplett szennyvíz hálózatot.
Megtörtént az ingatlan vízszigetelése. ( aláfalazás és aláfűrészelés kompletten mindenhol, valamint kb 25%új építés, új szerelő- és aljzatbeton GV45-ös vízszigetelés és 5rétegű Henco csövek lettek beépítve. A ház tetőszerkezete korának megfelelő állapotban van.
Természetesen a nyílászárókat is kicserélték, kétrétegű hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beszerelésre, illetve minden ablak redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott. A ház melegét egy kombi gázkazán biztosítsa, padlófűtés, lapradiátoros hőleadással.
A fürdő igen tágas, jelenleg sarokkád van kialakítva. A wc külön mellékhelyiségben található. Az udavaron található még egy 48 m2-es kétállásos garázs és egy 20 m2-es tároló. A háznak a régebbi része az vályog falazatú. A hozzáépített rész az pedig már téglából épült.
Nekem nagyon megtetszett a csendes, nyugalmat árasztó környezet. Az 845 m2 telek kiváló adottságú a kertészkedők, gazdálkodók számára.


Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A ház csokra alkalmas! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk!

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, Helyszíni felmérés, Tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Ügyvédi háttér

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135471908

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn