Egyedülálló lakás a Kazinczy negyed szívében

18 900 000

Ft

439 535 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Kazinczy-lakótelep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
43 m²

Leírás

Bájosan letisztult vonalak, minimalista stílus, art deco parketta, vintage nyílászárók, szecessziós konyhabútor, valamint beépített szekrények tömkelege, amelyek büszkén őrzik a vidéki kubizmus kendőzetlen eleganciáját. Tájolásában az aranymetszés és Feng-shui alapelvek szerint nyugati, értelmiségi lakás, ami egyszerre kedvez a sötétkedvelőknek egy földszinti tárolóval, valamint a fénykedvelőknek egy napfényes erkéllyel. A 3. emeletnek köszönhetően panorámás, majdnem penthouse. Tervezői szerint, ami nem fér el 43 négyzetméteren, arra nincs is szükség, egy szobája pedig több is a kelleténél. Könyvespolcán minden könyvednek lesz helye. (Ha még nincs könyved, vegyél!) Fürdőszobája WC-ként is használható. Konyhája ebédlővel (szűk)családi rendezvények lebonyolítására, savanyúkáposzta és kolbászkészítésre nemcsak alkalmas, de ideális.

A lakás Békéscsaba emblematikus városrészén, a Kazinczy lakótelepen található, ami a szocialista építészet mesterműve; a vidéki Magyarország liturgikus jelképe; a falvakból beáramló elsőgenerációs városi társadalom olvasztótégelye; a magyar kultúra skanzene. A lakótelep anno, épültekor disznóvágáson, pálinkafőzésen, valamint szalonnán és fokhagymán edződött közössége máig megőrizte egyszerű, befogadó, olykor sztoikus báját. Az épületet ligetek, oázisok, garázsok és ingyenes parkolók tengere veszi körbe, de sétatávolságra található A piac!, Spar, Tesco ( a matuzsálemi hírmondó értesülései szerint hamarosan Aldi), hentes, lángosos, lottózó, továbbá azoknak, akik a pálinka mellett más gyógyszerben is hisznek, még gyógyszertár is.
Az ablakból pásztázó és csoportokban járőröző matuzsálemi kereszteseknek köszönhetően Békéscsaba egyik legtisztább és legbiztonságosabb városrésze. 10 budapestiből 9 családtagjainak is ajánlaná, 10 meg is venné.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145651403

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn