Eladó Lakás, Békéscsaba

company_logo

15 900 000

Ft

265 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 15., 17:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
60 m²

Leírás

Békés vármegye, BÉKÉSCSABA város középső részén, ELADÓ felújított parasztház!
Fedezze fel a TÖKÉLETES kombinációját a TRADÍCIÓNAK és a MODERN kényelmi funkcióknak ezzel a BÉKÉSCSABÁN található elbűvölő parasztházzal! Ez a felújított ingatlan, amely a város középső részén fekszik, csupán 700 méterre található a városközponttól, így könnyedén karnyújtásnyira lehet minden fontos szolgáltatás és látnivaló.
A 60 m?-es lakótérrel rendelkező ingatlan kényelmes OTTHONT biztosít, mivel két tágas szobával rendelkezik, és az elhelyezkedése ellenére teljesen külön bejáratú az utcáról, így megőrzi a PRIVÁTSZFÉRÁT egy társasház mellett. Az ingatlan tartozéka egy közös használatú udvar, amely belső ajtón keresztül megközelíthető, így NINCSENEK határok a szabad tér élvezetéhez.
Az autó tárolása sem okoz problémát, hiszen a lakás előtt INGYENES parkolási lehetőség van közterületen. A lakás egyediségét tükrözi, hogy külön gáz-, víz- és villanyórával rendelkezik, ami lehetőséget nyújt a fogyasztás PONTOS nyomon követésére.
A fűtés korszerűsítése 2018-ban zajlott le, amikor új fali Beretta kombi gázkazánt és új radiátorokat szereltek fel, biztosítva a TÉLI hónapokban is a komfortot. Bár a fürdőszoba felújítást igényel, a jelenlegi állapotában is használható, hiszen egyben van a WC-vel.
Ez az ingatlan TÖKÉLETES választás lehet azok számára, akik egy barátságos, kis lakóközösség részeként kívánnak élni, élvezve a központ közelségét, de mégis megőrizve a NYUGALMAT és ZÁRT eseményektől való távolmaradást. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy TULAJDONOSA lehessen ennek a páratlan ingatlannak Békéscsaba szívében!
Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az ingatlan megvásárlásához ingyenes segítséget nyújtunk,amennyiben hitel finaszírozása szükséges! Kérje díjmentes tájékoztatónkat! Tel:

Hirdetés azonosító: 150889057

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn