Apartmanház a Várfürdő tövében

company_logo

225 000 000

Ft

692 308 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 20:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
325 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
617  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Gyulán a Várfürdő bejáratától mindössze 100 méterre eladóvá vált egy 325 m2 hasznos alapterületű, 7 db külön bejáratú, összesen 9 szobából álló apartmanház.
Az ingatlan tégla építésű, mely az utóbbi években folyamatos felújításokon esett át, ezek keretében ki lett cserélve a teljes villamoshálózat, a helységek új burkolatokat kaptak, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre és egy 8 KW-os napelem rendszer is csökkenti a fenntartási költségeket. A fűtését gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A szobák klímával felszereltek, külön fürdőszobával rendelkeznek.
Az apartmannak bejáratott vendégköre van, emellett 10/9.9 minősítéssel rendelkezik a hazai szállásportálokon. Az ár tartalmazza a teljes berendezést, beleértve az ágyneműket, konyhai felszereléseket és a műszaki cikkeket is. Az apartmanház 27 férőhellyel rendelkezik és a 617 m2 rendezett udvarban ingyenes gépjármű parkolási lehetőség is biztosított. Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás, mivel a Várfürdő karnyújtásnyira van, de éttermek és élelmiszerboltok is megtalálhatóak a közelben, így a vendégek számára biztosított a kellemes pihenés. Ha Ön egy jövedelmező vállalkozást szeretne, akkor megtalálta a megfelelő ingatlant, hiszen itt már minden ki lett alakítva, nincs más teendő csak átvenni a kulcsokat és tovább működtetni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú, frekventált környezetben lévő apartmanház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138577581

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy János

Városi Ingatlaniroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Ez is érdekelhet

Kapcsolódó keresések

Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

Töltsd le most!