73m2 szigetelt műanyag nyílászárós kombi gázkazános klímás erkélyes

35 500 000

Ft

486 301 Ft/m²

Cím:

Békés; Békéscsaba; Lencsési (József Attila) lakótelep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
73 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
C

Házszám:
11

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
11929  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Eladóvá vált a második emeleti 3 szobás, konyha-étkezős 73m2-es lakás.

A 2023.11.01.-ét követően előírt hiteles energetikai tanúsítvány a rendelkezésre áll, mely szerint a lakás energetikai és CO2 kibocsátási besorolása "C" (142%).

A lakás az elmúlt években felújításra került, így megtörtént a régi konvektorok kiváltása egyedi kombi gázkazános fűtési rendszerrel, amely a meleg vizet is biztosítja egyben. A Baxi Fourtech kombi gázkazán a konyhán keresztül megközelíthető spájzban került felszerelésre, mely spájzban külön lengőkábel biztosítja az áramot az abban elhelyezhető 3 fiókos fagyasztóval kombinált hűtőszekrénynek is.

A régi fa nyílászárók lecserélésre kerültek műanyagra, melyekre redőnyök felszerelése is megtörtént. Továbbá minden helyiségben található szúnyogháló is.

A lakás központi részén elhelyezkedő étkezőben került telepítésre a 3,5kW hűtő- és 3,8kW fűtő teljesítményű Gree levegő-levegő hőszivattyús rendszer (klíma) beltéri egysége, amely alkalmas az egész lakás hűtésére, párástalanítására és fűtésére.

A lakótömb saját erőből a teljes épületet 10cm-es külső homlokzati szigeteléssel látta el, míg 2021-ben a tömb teljesen felújította a tetőszigetelést is, amelyek - a lakásra jutó - költségei mindkét esetben már kifizetésre kerültek, így azok nem terhelik a leendő vevőt.

A lépcsőházból belépve a lakásba a közlekedőbe érünk, melynek jobb oldalán végig beépített szekrény helyezkedik el, melyen négy nagy tükör került felhelyezésre annak érdekében, hogy tágítsa és világosítsa a teret. A bal oldalon az első beltéri ajtó a különálló toilett-et, míg a második ajtó a fürdőszobát rejti el. A toilettben új a Dömötör fali wc tartály és azt a wc-vel összekötő cső. A fürdőszobában a fűtési rendszerbe kötött és termofejjel szabályozható törülköző szárító biztosítja télen is a komfortos hőérzetet.

A lakás rezsi költségei kedvezőek, mert normál életvitel mellett mind a gáz, mind az áramfogyasztás vonatkozásában a lakossági rezsicsökkentett limitszint alatt lehet maradni.

A közlekedőből a lakás központi részébe, az étkezőbe jutunk, amelyből nyílik a három szoba, illetve konyha. A közlekedő-étkező-konyha-kamra kerámiával, míg a szobák parkettával borítottak. A parketták állapota jó - a szakemberek beszéltek le azok cseréjéről.

Az étkezőből léphetünk be a 180cm hosszú megújult konyhába, melynek egyik oldalán egy reggeliző pult van, amely alatt mindkét oldalon egy-egy fronttal ellátott két részes szekrény található. A konyha másik oldalán egy villanysütővel kombinált négy gázrózsás tűzhely, amely felett új páraelszívó és fronttal ellátott 1 polcos szekrény van. A tűzhely mellett 40cm-es 4 fiókos pultos szekrény, amely mellett a 120cm-es mosogatótálcás konyhaszekrény helyezkedik el. A pult és mosogatótálca felett is fronttal ellátott 3 polcos szekrények vannak. A 4 fiókos munkapult felett új, két dugaljjal pultmegvilágító kombinált lámpa került felrögzítésre a fali burkolóra.

Az egész lakásban - kivéve a fürdőben, wc-ben, spájzban - fűrészporos tapéta került fel, illetve az egész lakás teljeskörűen kifestésre került, így a leendő vevőnek csak a bőröndjeit és berendezési tárgyait kell magával hoznia és azonnal be is költözhet a vételár kiegyenlítését követően.

A téglaépítésű 5m2-es erkéllyel bíró ingatlan tehermentes, amely Békéscsaba egyik kedvelt, frekventált részén található a Lencsési lakótelepen a Szabó Pál téren a főúthoz közel, de mégis távol a zajtól, zöld, ligetes részen. 5 perc sétára iskola, óvoda, háziorvosi, fogorvosi rendelő, patika, élelmiszer boltok, zöldségesek, húsboltok, étterem, cukrászda, kerékpár szaküzlet és szerviz, bankautomata, elektromos autó töltőoszlop, stb...

Tekintettel arra, hogy az egész Lencsési lakótelep gyakorlatilag lakó- és pihenő övezet, így mindenhol ingyenes a parkolás.

A lakáshoz tartozik egy megosztott, zárható tároló is.

A lakóközösség kiváló és összetartó, mind a tömb, mind a lépcsőház karbantartott.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141302537

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn