Eladó Lakás, Békéscsaba 29.900.000 Ft

company_logo

29 900 000

Ft

467 188 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 14:07
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
64 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Békéscsabán a Lencsési Ltp-en eladóvá vált egy 1. emeleti, 64m2-es, 2+fél szobás, erkélyes, klímás, teljes körűen, igényesen felújított, modern, fiatalos lakás. Azonnal költözhető. Tehermentes! Csok plusz igényelhető!
Irányár: 29,9MFt
Tel:

Felújított,minden igényt kielégítő lakást szeretne otthonaként?
Amennyiben a válasza igen, jöjjön el és nézze meg személyesen is ezt a nagyon szép, felújított, dízájnos, csendes lakást! Ide csak tényleg be kell költözni nem kell költeni a felújítási munkálatokra.

Békéscsabán eladóvá vált a Lencsési Ltp-en egy 10 szintes panel falazatú társasház 1. emeletén, igényesen felújított, fiatalos, dizájnos, 64m2-es,2+fél szobás, erkélyes lakás.

Mikor belépünk a lakásba egy új bejárati ajtón egy előszobába jutunk, innen nyílik a nagyobbik szoba, ami nagyon tágas. Ez a nagy méretű szoba kitűnő helyszín egy nagyobb vendégsereg fogadására is. Az előszobából nyílik még a konyha, a fürdőszoba, a wc, és a kisebbik szoba. Az előszobából nyílik még egy tároló helyiség, amelyet akár kamrának vagy mosókonyhának is ki lehet alakítani. A fürdőszobába tusoló lett kiépítve és mosdókagylót szereltek be. A fél szobából nyílik az erkély amely kiválóan alkalmas reggeli kávézásokra, vagy meghitt esti beszélgetésekre. A lakás teljes körűen fel lett újítva,mely során a padlóburkolók, a belső nyílászárók, külső nyílászárók lettek cserélve, a fürdő és a wc is teljes körűen fel lett újítva. így teljesen újszerű állapotú az ingatlan. Az előszobában, közlekedőben, fürdőszobában padlófűtés található. A többi helyiségben pedig központi fűtés biztosítsa a lakás melegét.
Az előszobában és a konyhában minőségi padlóburkoló található. Az előszobából nyílik a fürdőszoba és a wc, melyek minőségi járólappal burkoltak. Az előszobából jutunk be a szobákba is. A lakásban 2+ fél szoba található, így számos lehetősége nyílik majd, hogy berendezze ezeket, létrehozza a lehető legkényelmesebb életterét.pl. a nagyobbik szoba lehet egy társasági tér és a másik szobából kialakítható a hálószoba-dolgozószoba, gyerekszoba. Párok akár gyerekszobává is alakíthatják az kisebbik szobát. Napfényből itt nincs hiány, a délkeleti tájolásnak köszönhetően a Nap már a reggeli óráktól kezdve besüt. Mindegyik szobában új dízájnos laminált parketta található. A lakás utcai kilátással rendelkezik, mindegyik szobában hatalmas ablakok vannak, így napfényes, világos otthona lehet. A lakás kellemes elosztásának köszönhetően az egész családnak jut hely. Ennek tényleg csak a fantáziája szabhat határokat! Az előszobából jutunk be a konyhába is. A konyhában gyönyörű dízájnos magasfényű beépített konyaszekrény található. A konyha világos, elég tágas, hogy jó hangulatban lehessen főzni, sütni benne és hogy minden kézre álljon. A lakásba beszerelésre került még 2 db hütő-fütő klíma is. Az ingatlanhoz tartozik közös tároló is. Ide csak tényleg be kell költözni nem kell költeni a felújítási munkálatokra.

A környék jellemzői:
-parkolási lehetőség a ház előtti parkolóban ingyen biztosított
-jó infrastruktúrával ellátott lakótelepi környék: buszmegálló, iskola, óvoda, boltok, játszótér, rendelők, különböző szolgáltatók stb. Csaba Park 10 perc sétával elérhető.

A lakást ajánlom fiatal pároknak és családosoknak, középkorosztálynak, idősebbeknek, mert az 1. emeleten található, és még lift is a rendelkezésükre áll, így nem kell lépcsőzni.
Ezt a lakást befektetőknek is ajánlom, akik szeretnének beruházni egy olyan ingatlanba, ami kiemelkedően jó helyen van. Az ingatlan elhelyezkedése miatt könnyen ki tudják adni, hiszen az ilyen méretű lakások a legkelendőbbek.

Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk! Csok

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146428542

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Szép Ház Ingatlaniroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn