Eladó Telek, Hosszúhetény

company_logo

10 000 000

Ft

2 548 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 17:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
3924 m²

Villany:
telken belül

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Baranya megye, Hosszúhetény területén, a Mecsek kedvelt, természetvédelmi területen fekvő üdülőfalujában a Zengőre néző panorámával építési telek eladó. Ez a telek Püspökszentlászlón az utolsó beépíthető belterületi ingatlan. A telek falusias lakóövezetbe került besorolásra
Az építési övezetben a kialakult egységes karakter megőrzése érdekében csak olyan építmények építhetők, amelyek illeszkednek a terület történeti hagyományaihoz, a beépítések karakteréhez, a telek adottságaihoz, valamint a rendeltetésük követelményeihez. Az ezzel kapcsolatos információk beszerzésében segítünk.
A telek első 80 métere építhető be, az épületet az utcafronton kell elhelyezni,

A telken elektromos mérőszekrény kiépítésre került.
A víz ellátás egyedi fúrt kútból, vagy egyedi esővízgyűjtő rendszerrel lehetséges. Szennyvíz csatorna nincs a faluban, így ez is egyedi zárt tárolóval oldható meg. Az egyedi vízműrendszer kialakításáról jelenleg folyik az egyeztetés.
A telek déli tájolású, a domboldalra felfutóan egészen az elektromos távvezeték vonaláig terül el. Hagyományosan gyümölcsös, szőlő telepítésére alkalmas terület.
További információkért hívjon, nézze meg, tegyen egy ajánlatot! Az OTP INGATLANPONT teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A megvásárolni kívánt ingatlan finanszírozásához, a kedvezményes hitelkonstrukciókat helyben ingyenesen intézzük. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést, segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézésben az ajánlattételtől a birtokba lépésig. Referenciaszám: M232864

Referencia szám: M232864

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135795586

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn