Eladó Panzió, Egyházaskozár

company_logo

224 916 300

Ft

140 573 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1600 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

RENDKÍVÜLI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! EGY KÉP TÖBBET MOND EZER SZÓNÁL...

Lovastanya és vendégház eladó
Eladóvá vált egy 25 éve családi vállalkozásban működő vendégház, lovastanya és erdei iskola Tolna és Baranya megye határán. Az 5830 m2 területen álló ingatlancsoport két vendégházat, mintegy 25 vendégszobával, egy lakóingatlant, közösségi tereket, a személyzet számára igényesen kialakított apartmanokat, éttermet saját konyhával, irodákat foglal magában, azaz mindent, ami egy 140 fő kiszolgálására alkalmas vendégház működtetéséhez szükséges.
Együtt, és mégis külön! A leendő tulajdonos az ingatlan megvásárlása révén nemcsak egy jó megélhetést biztosító lehetőséget vásárol, hanem a komplexum részeként, de mégis elülönítve egy meghitt, meleg, privát otthont is.
A vendégház jól bejáratott, évi 6000-12000 vendégéjszaka áll mögötte, mely szinte csak a visszatérő vendégköre révén, az idei évben 5000 vendégéjszakát adott. Az épületek jelenlegi kialakítása révén a főként tavasztól őszig, szezonális működésre berendezkedett komplexum, azonban kis költséggel, apartmanok kialakítása után, kiváló lehetőséget nyújthat az egész éves működésre, mint nagyobb családi ünnepek, Szilveszter, gólyatábor, céges meetingek vagy céges csapatépítő tréningek megtartására.
A Lovastanya és Vendégház sok színes programmal - mint állatsimogató, kovácsolás felszerelt kovácsműhelyben, sportprogramok, lovas sétakocsikázás vagy kemencében sütés - várja a vendégeit. Az ingatlanok 25 éven keresztül, a mai napig tartó folyamatos fejlesztésen, modernizáláson és szépítésen estek át. A teljes épületegyüttes fűtési költsége a melegvíz előállításával együtt évi 100 ezer forint alatt marad, köszönhetően az egyedi költségtakarékos fűtési rendszer kialakításának, és a napenergia hasznosításának. A vendégház teljes berendezéssel, minden engedéllyel, üzemmeleg állapotban szinte azonnal birtokba vehető.

Jöjjön, nézze meg, gazdagodjon egy, akár új élet lehetőségét kínáló élménnyel!
További információért hívjon bátran a hét bármely napján!

i.ár: 570000 EUR
Érdeklődni: Györgydeákné Nyul Csilla

Referencia szám: M203097-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 122375953

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn