A mi kis falunk! Tázlár!

company_logo

16 990 000

Ft

215 063 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
79 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1411  m2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Fantasztikus lehetőség ennek a hangulatos családi háznak a megvásárlására, hatalmas telekkel, kellemes helyen, Tázlár kis falujában.

Az épület vályog és tégla építésű (79m2), jól karbantartott. Az elrendezése szempontjából az épület kiváló: egy jól felszerelt standard konyha és kamra, fürdőszoba WC-vel, két szoba és egy hangulatos előszoba található benne.

A konyhában csúszásmentes padló található, valamint itt kapott helyet a kazán is. A többi szoba csúszásmentes vinil padlóval burkolt. Eredeti fa ablakok találhatóak mindenhol dupla üvegezéssel, elöl pedig több nagy méretű kiugró ablak utcai kilátással.

Négyféle fűtési megoldás érhető el: központi fűtés, kandalló, gázkonvektor és beépített cserépkályha. 380-as ipari áram került bevezetésre, a konyha kivételével mindenhol új villanyvezetékek találhatóak. Az épület mellett található egy pince, egy padlás valamint egy külső kamra.

A házon jó állapotú cseréptető található. Az épület télen jól tartja a meleget, nyáron pedig a hűvös érzetet, ezért a rezsi rendkívül kedvezően alakul.

A telek egy 508m2-es és egy 903m2-es területből áll. Több tárolóhelyiség, valamint állattartásra alkalmas ólak találhatóak.

A telek jelentős méretű zöld pázsittal körülvéve, ahol találhatóak különböző gyümölcsfák és cserjék (fahéjalmafa, birsalmafa, szilvafa, körtefa, cseresznyefa és szőlőlugas).

A ház kiválóan alkalmas a felújításra, hogy a meglévő szobák és terek felhasználásával meleg otthont teremtsenek.

Tázlár egy kis falucska, sok zöld területtel és barátságos emberekkel. Található itt egy fagylaltozó, ahol sütemények és fagylaltok széles választékát találja. Az infrastruktúra kiváló, a közeli városokba és településekre történő ingázás sem okoz problémát. Találhatók a faluban kocsmák, kávézók, helyi élelmiszerboltok, templom és általános iskola. Csak egy rövid autóútra találhatóak nagyobb városok, mint például Soltvadkert, Kiskunmajsa és Kiskunhalas, ahol további szolgáltatások érhetők el.

A megtekintés ajánlott azoknak, akik izgalmas életmódváltásra vágynak egy békés környezetben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140826649

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn