Ház + nagy telek Bodogláron

18 500 000

Ft

246 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 30., 11:52

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Házszám:
68

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2336  m2

Méret:
75 m²

Leírás

Keresed az igazi vidéki élet varázsát? Egy helyet, ahol a csend és a természet ölel át, és ahol minden nap új kalandok várnak rád?
Nos, itt az ideje felfedezned ezt a falusi otthont ahol az élet igazi értékeit fedezheted fel, kiszakadva a rohanó mindennapokból!
Üdvözöllek ebben a nyugodt falusi környezetben, ahol egy tágas 75 négyzetméteres tégla alapú, vályogfalazatú ház és egy hatalmas, 2336 négyzetméteres telek vár rád.
Itt találhatod meg azt a békét és nyugalmat, amelyet a városban talán már régóta keresel.
Az alábbi linkre kattintva betekintést nyerhetsz a hangulatos faluba és az eladásra kínált házra:


Ez a hely több, mint egy egyszerű otthon - ez egy életforma, ahol a természet közelében élhetsz, és ahol minden reggel friss levegőre, madárcsicsergésre ébredhetsz.
Ha a lovak világa vonz, akkor itt a helyed! Tökéletes kiindulópont a tereplovaglás szerelmeseinek. A környező táj csodás útjai és ösvényei várják, hogy felfedezzék őket, és a ház körüli telek akár lehetőséget kínál egy saját körkarám kialakítására is.
Ha pedig álmod egy saját, önellátó életről szól, akkor ez a hely tökéletes választás számodra! Itt a lehetőség arra, hogy visszatérj az alapokhoz, és megteremtsd saját, egészséges ételeidet és életformádat.
Nem messze innen, mindössze kb. 8 perces autóútra található Kiskunmajsa, ahol megtalálható egy híres termálfürdő is, így könnyedén élvezheted a wellness élményeket és a pihenést is. De, ha a másik irányba indulsz, akkor mindössze 5 perc autóútra megtalálod a pallókkal kialakított szemet gyönyörködtető Tartósszegfű tanösvényt, ha pedig vágynál egy kis édességre a túra után, akkor gyorsan odaérsz Soltvadkertre is, ahol az ország egyik legjobb cukrászdája található.
Ha mindez nem lenne elég, akkor a nagy telek kiváló lehetőséget nyújt családi összejövetelekre, kerti partik, sütögetős esték hangulatos lebonyolítására.
Ráadásul, ez a ház nemcsak a vidéki hangulatot kínálja, hanem a napjainkban szükséges erőforrások is megtalálhatók. Be van vezetve a 3 fázisú villany, a gáz és a városi víz és egy fúrt kút is található az udvarban, mely biztosítja a növények öntözését is. Az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán és egy gázkazán gondoskodik gravitációs fűtéssel. A ház a 60-as években épült, mely ennek értelmében korszerűsítésre szorul. Ennek előnye, hogy a saját igényeidnek megfelelően alakíthatod. Ezeken felül még egy kis virágos kertet és szőlőültetvényt is rejt a telek, hogy még színesebbé és változatosabbá tegye a környezetet.
Ne habozz tovább! Hagyd magad mögött a városi zajt és a rohanó életet, és lépj be ebbe a vidéki harmóniába, ahol az élet még valóban értékes pillanatokat kínál. Ez a lehetőség most csak rád vár, egy lépés választ el attól, hogy megtaláld az igazi otthont és a békét, amelyet mindig is kerestél!
Érd.: Vagy +3620/943-7971

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147447535

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn