A zalai dombok nyugalma várja Önt!

company_logo

2 900 000

Ft

116 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1600  m2

Méret:
25 m²

Leírás

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170088 hivatkozási számú csapi nyaraló. Eladó Hétvégi Házas Telek Csapiban

Fedezze fel Csapi csodálatos természeti környezetét! Ez a festői telek a Zalai-dombság egyik legszebb részén található, mindössze 12 km-re Nagykanizsától és 6 km-re Zalakarostól, amely híres gyógyfürdőjéről. Az ingatlan könnyen megközelíthető 7-es főútról, így kiváló választás azok számára, akik a város zajától távol, de mégis elérhető közelségben szeretnének pihenni.

Telek és környezet: Az 1600 m-es telek számos termő gyümölcsfával, ideális a kertészkedés és pihenés szerelmeseinek. A telek környezetében erdők találhatók, ami különleges atmoszférát biztosít.

Épület: A telken egy 25 m-es tégla építésű ház található, amely egy helyiségből áll, és használható állapotban van. Az épület alatt száraz pince található, amely kiválóan alkalmas tárolásra .

Közművek: Villanny a telken belül, a vízellátás egyéni megoldást igényel.

Kikapcsolódási lehetőségek: A környék kiváló lehetőségeket kínál túrázásra, kerékpározásra, valamint a közeli Zalakaros fürdői és Nagykanizsa városi szolgáltatásai is könnyen elérhetők. Az ingatlan ideális választás azok számára, akik nyugalomra vágynak, de a kikapcsolódási lehetőségek széles választéka is fontos számukra.

Tökéletes választás:


Természetközeli, csendes környezetre vágyóknak
Saját gyümölcsök termesztésére
Személyre szabható, alakítható váró ingatlan


Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját hétvégi házat alakítson ki a zalai dombok között! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csapi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170088Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Referencia szám: 170088

Hirdetés azonosító: 150240304

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn