Zárt lakóparki, felújított társasházi lakás eladó!

company_logo

43 500 000

Ft

725 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 12:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
60 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
24000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Zárt lakóparki, felújított társasházi lakás eladó, a Zalai-dombság szívében Zalacsányon!

Zalacsány község, Zala vármegyében, a Keszthelyi járásban található. A község a 76-os út mentén fekszik. A legközelebbi városok közül Hévíz 9, Keszthely 14, Zalaszentgrót pedig 17 kilométerre található. A település és környéke már a római korban is lakott hely lehetett.Itt található még a Zala Springs Golf Resort nevű sport- és idegenforgalmi komplexum. Ennek továbbfejlesztéseként, egy 250 millió eurós (kb. 77 milliárd Ft) projekt keretében, itt húzzák fel Közép-Európa első luxus üdülőfaluját ötcsillagos szállodával, villákkal, éttermekkel és wellness központtal.

Az eladásra kínált ingatlan Zalacsány lakóövezetében található, egy gyönyörűen parkosított, csendes, nyugodt környezetben, körbekerített lakóparkban. A tégla építésű, 2011-ben épült lakópark, egyik négy lakásos kis társasház első emeleti lakása, mely 60 m2 alapterületű.

Elosztása szerint: előszoba 3.291 m2, fürdőszoba (zuhany+kád) + wc 5.067 m2, nappali+konyha 28.8 m2, háló 12.73 m2, gardrób 5.548 m2, háló 10.225 m2

A 2022-es felújítás során a villanyvezetékek cserélve lettek, új konnektorok és kapcsolók kerültek beépítésre, új konyhabútor gépekkel, kifestették, új csaptelepeket szereltek fel, az összes beltéri nyílászárót lefestették, új Gree klímát szereltek fel, reluxák kerültek felszerelésre és mobil szúnyoghálók.

Közművei: vezetékes ivóvíz, szennyvíz csatorna, villamos áram, internet

Fűtés: Hőszivattyús padlófűtés (-korszerű geotermikus fűtés+ meleg víz ellátás, +Gree, hűtő-fűtő klíma)

Parkolás: a ház előtt.

Extra: A lakópark a Batthyány Kastély közvetlen szomszédjában található, melynek Wellness részlegébe a lakóknak kedvezményes napijegyek biztosítanak.

Lokáció: óvoda, általános iskola, gyermek és felnőtt háziorvos, buszmegálló a közelben, éttermek, élelmiszerbolt, a 2 km-re a Zala Springs Nemzetközi Golfpályá, Hévízi Gyógyfürdő 9 km-re, a Balaton 14 km távolságra található, A Balaton part 15 km, 3 km Kehidakustányi termálfürdő.

Keszthelyi Lakás Csere Lehetséges!!!

Ajánlom az ingatlant állandó lakhatásra, pároknak, családoknak egyaránt, vagy nyaralóként is szuper. Befektetésre, jó elhelyezkedése, lokációja miatt és kialakítása végett, magánszálláshely üzemeltetésre. Akár évi 2-3-4 millió bruttó bevétel, lehetőség szerint. Befektetése itt akár 10-15 éven belül is megtérülhet.

Ha pedig Csok-ban gondolkodik, akkor kössön szerződést még idén és Vásároljon Jövőre 2024-ben! Spórolja MEG Az Illetéket! Bank semleges hitelügyintézés, Falusi Csok! (2024 januárjától a falusi Csok összege jelentősen nő "50" százalékkal, így 2 gyermek esetén 2,6 millióról 4 millióra, 3 vagy több gyermek esetén pedig 10 millióról 15 millió forintra nő, Babaváró hitel, energetikai tanúsítvány, ügyvédi, földhivatali, lakcím, közmű ügyintézés, gyorsan, egyszerűen! Segítek a legjobbaktól a legjobb ajánlatot kapni!

(Az adatok kizárólag megbízóm által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalok felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartom!)

Megtekintése az esti órákban lehetséges, kérem keressenek bizalommal!

Üdvözlettel,
Izer Péter
Ingatlanközvetítő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146173985

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn