Zalaváron telek eladó - Kis-Balaton

12 600 000

Ft

3 074 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
4099 m²

Hány százalékban beépíthető?:
30  %

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
utcában
Csatorna:
telken belül

Leírás

2024-ben Falusi Csok felvehető rá!

Eladásra kínálok egy remek lehetőségeket rejtő bekerített telket Zalavár (Nemzeti Park) központjában. A telek per és tehermentes, 1/1 tulajdonú. A telek nagysága 4099 nm, melyből maga a hasznos terület 1200 nm, aminek a 30 %-a beépíthető. A talaj minősége remek, egyaránt alkalmas egynyári és évelő növényeknek, gyümölcsfáknak, de a konyhakerti növények is szépen tudnak fejlődni. Telken belül új villany, víz és csatornavezeték található, közvetlenül a telek mellett a gázcsonk. A telek jelenleg üres felszántva - , az új tulajdonosra vár, hogy álmai házát és kertjét a saját ízlése szerint megvalósítsa. Befektetésnek, nyaralónak és állandó lakhatásra egyaránt alkalmas település.

Zalavár a Kis-Balaton két tározója közötti területen helyezkedik el. Jó levegő, madárcsicsergés, természetközelsége, közbiztonság naponta biztosított, a településen több német állampolgár él életvitelszerűen. Remek horgászási lehetőség egy rövid sétára a településtől a kirándulási lehetőségek mellett.

Látnivalók:
Zalavári történelmi emlékpark, Szent István Kápolna, Cirill Metód emlékmű, Hadriánus mártír-zarándoktemplom, Kis-Balaton ház, Millenniumi Emlékmű, Récéskúti Bazilika romjai, Rózsafüzér Királynéja-templom,

Intézmények:
A településen könyvtár, önkormányzat, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, közért, hagyományörző csoport, templom, temető, presszó, kifőzde (étkezés) található meg.

Távolságok:
Közvetlenül Zalavár mellett Sármellék található, ami egy kisebb repülőtérnek is otthont ad. Hévíz 16 km, Keszthely 19 km, Balaton 11 km, a horvát határ 62 km.

Közlekedés:
Remek közlekedési lehetőségek, rendszeres távolsági buszjárat, de vonattal Keszthelyig majd onnan busszal is elérhető a település.

Komoly érdeklődő esetén, időpont egyeztetés után megtekinthető, képeket tudok küldeni. Az ár minimálisan alkuképes.

Magánszeméylként Nem Kívánom Ingatlanosok Segítségét Igényelni!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146098223

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn